SLETEO SA PUTA, PA SE OBESIO: Velika tragedija potresla Republiku Srpsku (FOTO)

Prema rečima komšija, jedan od mogućih razloga za samoubistvo Save Ražića (23) je taj što su njegovi roditelji bili protiv toga da se preseli u Austriju gde mu je živela verenica, sa kojom je trebalo da se oženi krajem juna

  • 2

U Republici Srpskoj u opštini Skender Vakuf, Savo Ražić (23) iz Imljana je u utorak uveče izvršio samoubistvo nakon što je sa svojim automobilom sleteo s puta u selu Zlovarići.

- Kada je sleteo s puta, izašao je iz automobila, otvorio gepek i iz njega izvadio konopac za šlepanje auta, a potom se obesio - ispričao je izvor iz istrage i dodao da na vozilu nije pričinjena veća materijalna šteta.

Beživotno telo nesrećnog mladića je pronašao njegov otac Stojko u ranim jutarnjim satima, koji je prethodno kada je video da se njegov sin ne vraća kući pozvao policiju, i sam se bacio u potragu za njim.

Komšije, prijatelji i rodbina dan nakon tragedija koja je pogodila Imljane ne mogu da shvate šta je bio motiv koji je u glavi Save prelomio da digne ruku na sebe.

Prema njihovim rečima, on je bio mladić za primer, vredan, pošten i čestit momak. Ipak, istakli su da je jedan od mogućih motiva za samoubistvo taj što se njegova porodica nije slagala da on svoj život nastavi u inostranstvu.

- Već duže vreme je imao devojku Dajanu iz Austrije sa kojom je bio i veren i planirali su venčanje za kraj juna. Planirao je da se tamo preseli, ali su njegovi roditelji očekivali da ostane i nastavi da se bavi porodičnim biznismenom - rekao je jedan od komšija.

(Telegraf.rs / Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA