MANIJAK SILOVAO I NAPADAO DEVOJKE: Vojni instruktor seksualno zlostavljao kadete!

Sva ova krivična dela su se bila nad devojkama koje su bile uzrasta od 17 do 23 godine u periodu od novembra 2013. do januara prošle godine

  • 0

Jedan instruktor obuke u vojsci Velike Britanije uhapšen je zbog silovanja i niza drugih seksualnih krivičnih dela koje je počinio prema vojnim kadetima. Naime, Žan Nikolas Ros (27) je napao tri žrtve od kojih je jednu silovao.

Njega je Kojdon Krovn Sud osudio na kaznu od sedam godina zatvora nakon što je proglašen krivim za silovanje, seksualno zlostavljanje i za podsticaj (izazivanje) žene da se upusti u seksualni odnos s njim.

Sva ova krivična dela su se bila nad devojkama koje su bile uzrasta od 17 do 23 godine u periodu od novembra 2013. do januara prošle godine.

- Želeo bih da pohvalim žrtve za hrabrost i strpljenje koje su pokazale tokom ovog suđenja. Dale su savršen primer drugim deojkama da ne treba da ćute nasilju koji se događa nad njima - poručio je inspektor za seksualne delikte Nikola Arovsmit.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA