Ova SEKSI CICA je stavila OGROMNE SILIKONE da bi grudima radila nešto što ni najjači muškarci na svetu ne mogu! (VIDEO) (FOTO)

Kada je u jednom baru slučajno na šanku grudima uništila limenku piva, shvatila je da bi možda na taj način mogla i da zarađuje

  • 9

Svojim grudima, zahvaljujući kojima je ušla u Ginisovu knjigu rekorda, Suzan Sajks (53) lomi sve što se nađe ispred nje, zarađujući usput milione, od kojih je sebi obezbedila i jedno privatno ostrvo. 

OVA ŽENA IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU: A sada će ih povećati još više (FOTO) (VIDEO)

Još u tinejdžerskoj dobi Suzan je imala natprosečno velike grudi zbog kojih je već tada dobila nadimak "Busty Heart" (Prsato srce ).

Kasnije je pod tim imenom ostvarila stripersku karijeru i to je zapravo bio samo početak. Postepeno je povećavala grudi i tako stigla do vrtoglave veličine "46H" (što znači da joj je obim leđa 107 cm, a veličina grudi 10).

Iz nekog razloga svi bi voleli da baš ONA radi ovaj posao! Kada pogledate biće vam jasno i zašto (VIDEO)

Svaka njena dojka u sebi ima oko 2.000 kubnih centimetara silikona tj. oko dva litra. Kada je u jednom baru slučajno na šanku grudima uništila limenku piva, shvatila je da bi možda na taj način mogla i da zarađuje.

U samo jednoj minuti uspela je da uništi 34 limenke piva, zbog čega je ušla u Ginisovu knjigu rekorda. To joj je donelo i priliku da se pojavljuje u brojnim realiti programima, pa čak i ulogu u filmu "Diktator" Saše Barona Koena.

Do danas je svojim grudima uništavala sve od cigli i bejzbolskih palica do keramičkih pločica i lubenica.

Iako je prešla 50, Suzan se i dalje povremeno bavi striptizom, ali sada u vlastitom striperskom klubu.

Ogromnim grudima je proteklih decenija zaradila dovoljno novca da ima kuću na jednom od planinskih vrhova u SAD-u, ali i svoje privatno ostrvo.

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA