Uzmite 50€ i zaradite trgujući cenom akcija Alibabe na svetskoj berzi!

FXLider, specijalno čitaocima "Telegrafa", daje 50 evra namenjenih za trgovanje cenom akcija Alibabe i drugih komanija na svetskoj berzi!

  • 0

Alibaba je u četvrtak, 7. maja, objavila da je tokom prvog kvartala ostvarila rast prihoda od 45% što je i bilo u skladu sa onim što je tržište očekivalo. Rast prihoda izazvan je rastom broja aktivnih kupaca koji je na godišnjem nivou dostigao 37% ali i bruto robne razmene koja je porasla čak 150%.

FXLider, specijalno čitaocima "Telegrafa", daje 50 evra namenjenih za trgovanje cenom akcija Alibabe i drugih komanija na svetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i na rastu ali i na padu cena akcija.

Preuzmite 50 evra za trgovanje ovde!

Alibaba je najveća kineska kompanija koja se bavi prodajom preko interneta. Alibaba obuhvata više od 80% udela celokupnog kineskog tržišta i istovremeno je i najveća kompanija ovog tipa na svetu u pogledu bruto robnog obima. Ova kompanija nudi više on-line platformi putem kojih trgovci vrše on-line transakcije slično eBay-u. Alibaba takodje posluje i na globalnom tržištu putem brendova AliExpress i Alibaba.com.

Foto: Promo Foto: Promo

’Veći deo aktuelne logističke mreže u Kini kreiran je 1990. godine i sada teško drži korak sa sve većim on-line tržištem. Zbog toga je Alibaba 2013. godine lansirala masivan logistički projekat udruživanja sa investitorima kojim će se prikupiti blizu 16 milijardi juana ili više od 16 milijardi dolara u narednih nekoliko decenija. Od ove mreže očekuje se da podrži godišnju prodaju od 10 hiljada milijardi juana i ima ključnu ulogu u daljem rastu Alibaba-e’, navode u FXLider-u.

Jaka logistička mreža podrazumeva veliku efikasnost pri isporuci i sposobnost sprovođenja velikog broja transakcija. Ipak, nedavno Alibaba je ipak bila kritikovana od strane Državne uprave za industriju i trgovinu zbog toga što nije uradila dovoljno da umanji ili suzbije prodaju falsifikovanih proizvoda.

Foto: alibaba.com Foto: alibaba.com

Preuzmite 50 evra za trgovanje ovde!

’Cena akcija ove gigantske on-line kompanije, nakon objavljivanja rezultata o zaradi tokom prvog kvartala, porasla je preko 14%. Analitičari su optimistični i kada je budućnost ove kompanije u pitanju. Ogroman potencijal kineskog on-line tržišta ali i sam rast korisnika interneta na globalnom nivou svakako podržavaju ovaj optimizam’ kažu u FXLider-u.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA