CRNA DVA DANA U SRBIJI: Ubijeno 7 žena za 48 sati!

U poslednjih 48 sati ubijeno 7 žena u Srbiji * Supružnici ubijali supruge, pa sebe * Porodične tragedije potresaju celu Srbiju

  • 32

Od ruku svojih partnera, sadašnjih ili bivših, u Srbiji su ove godine do juče stradale 22 žene, što je inače samo za tri žrtve manje nego cele prošle godine!

Kulminacija tog nasilja bila je od subote uveče do juče posle podne, kada su u samo 48 sati četvorica muškaraca presudila izabranicima svog srca.

Prvo je Darko Bogosavljević iz Lozovika ubio bivšu suprugu Jelenu, pa presudio sebi.

Nekoliko sati kasnije, u svom krvavom pohodu, u kome je ubio šest osoba, Rade Šefer iz Sente presudio je takođe svojoj bivšoj supruzi Roži.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

I dok su mediji brujali o masakru na severu Banata, poznati čačanski biznismen Dragan Kuzmanović (58) juče ujutro je hicem iz pištolja ubio svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo.

Potom su u beogradskom hotelu "Stara Slavija" pronađeni supružnici Slađan (49) i Danka (35) - i ovde je najpre muž ubio ženu, pa pucao u sebe.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    19. maj 2015 | 09:07

    Ne treba nama rat, istrebićemo se mi sami. Jadno je koliko smo se srozali nisko, tako lako se svi hvataju za oružje. Svejedno koji je razlog, ljubomora, nemaština, nerešeni sporovi, nesuglasice, sitne svađe.... Niko nema pravo da oduzme nekom život!

  • Marko

    19. maj 2015 | 08:59

    Evo i za one koji i dalje smatraju da je sve ok. Ovo vam je najkompetentnija statistika kako zivi narod u Srbiji i koliko nam je bolje. Pola nacije je mentalno obolela. Sve je to posledica ovih mentola na vlasti. Nadam se da ce i na svojoj kozi osetiti.

  • misija

    19. maj 2015 | 10:34

    Menjajte zakon!Ko jednom udari zenu odma u zatvor pa dalja procedura..psihijatar ..pritvor na duze.A I za nasilne zene isto tako (mislim I na psihicko nasilje).Koliko ima bolesnika medju nama to je kao da smo vec svi u velikoj ludnici.Treba prijavljivati I komsiluk kad cujete ..ima koliko jadnica koje ne smeju da pozovu pomoc od straha .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA