JOŠ 200 SRBA OSTALO BEZ LETOVANJA: Ukinute dozvole avio-kompanijama!

Ministarsvo saobraćaja nije dalo dozvolu egipatskim čarter-kompanijama Nesma i Fribird. Dozvolu nije dobio ni turski prevoznik Korendon, zbog čega će bez letovanja ostati i stotine srpskih građana koji imaju zakazano putovanje 26. maja

  • 9

Skoro 200 putnika danas je ostalo bez godišnjeg odmora jer Ministarstvo saobraćaja nije izdalo dozvolu za letove egipatskim čarter prevoznicima Nesma i Fribird.

Ministarstvo nije dalo dozvolu ni turskom prevozniku Korendon, zbog čega će, ako hitno ne dođe do pomaka, bez letovanja ostati i stotine srpskih građana koji imaju zakazano putovanje 26. maja.

U Argus tursu, jednoj od agencija pogođenih ovakvom odlukom, kažu da su putnici u neugodnoj situaciji, uprkos tome što mogu i da uzmu novac nazad i da promene termin putovanja.

- Lebdimo u vazduhu, jer nema konačnog odgovora nadležnih, tako da ne možemo ništa da učinimo, osim da čekamo. Dok se naše vlasti ne izjasne, mi smo u fazi iščekivanja. To je najproblematičnije - kažu u Argus tursu, čiji putnici danas nisu odleteli u Hurgadu.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    19. maj 2015 | 11:20

    Bahatost i monopol er srbije! Kad bude pukla kompanija a nece dugo trebati,aerodrom ce katanac da stavi,sobzirom da sve strane komp.odbijaju i teraju

  • dule

    19. maj 2015 | 10:15

    Ne znam šta je razlog za uskraćivanje ovih dozvola. Ako je to sticanje monopola naše kompanije onda nije u redu. Ako su u pitanju razlozi bezbednosti onda je ok. Međutim , po meni bi i u tom slučaju trebalo naći kompromisno rešenje jer ovako gube agencije i naši turisti i niko više.

  • DM

    19. maj 2015 | 10:02

    Naravno da nece da daju dozvolu da bi arapi pljackali sto vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA