OVAJ KLINAC JE RASPLAKAO SVET: Zamolio je mamu da kupi beskućniku večeru, evo kako je ona reagovala (VIDEO)

- Pitao me je ko je taj čovek, a kada sam mu objasnila da je beskućnik, on me je zamolio da mu kupim večeru. Onda je prišao i rekao mu da naruči šta hoće i koliko god hoće - rekla je Dankanova mama Ava Faulk

  • 8

Džosian Dankan je petogodišnjak koji ima veliko srce, a to je dokazao kada je jednom beskućniku udelio svoju hranu u restoranu u Alabami. Ovim gestom je oduševio svet i postao prava mala zvezda!

Ovaj beskućnik je samo želeo da pomogne. Šokiralo ga je ono što je usledilo! (VIDEO)

On je sa svojom mamom bio u jednom restoranu u Pratvilu u Alabami kada je video beskućnika koji je sedeo i kojeg niko nije želeo da usluži. Tada mu je prišao i pitao ga da li želi restoranski meni. Čovek nije imao novca da plati večeru, pa je Džosian zamolio mamu da mu je kupi.

Beskućnik je insistirao samo na sendviču, ali je petogodišnjak rekao da naruči "šta god želi".

- Pitao me je ko je taj čovek, a kada sam mu objasnila da je beskućnik, on me je zamolio da mu kupim večeru. Onda je prišao i rekao mu da naruči šta hoće i koliko god hoće - rekla je Dankanova mama Ava Faulk.

Kada je obrok stigao, Dankan se pomolio i zapevao zajedno sa beskućnikom, te je rasplakao sve ljude koji su se zatekli u restoranu. 

- Oduševila sam se kada sam ga videla kako je "uzeo stvar u svoje ruke" tako malen i odlučan. Videti svoje dete kako radi ovako nešto je najlepši poklon i kompliment za roditelja - rekla je ponosna majka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA