CEO NEGOTIN PLAČE OD NEVERICE: Ovo što su uradila četvorica malih prosjaka baciće vas na kolena

Ovi mališani bili su uzor ostalima, pa se novac brzo sakupio. Mala Mina je sada sa roditeljima u bolnici u Turskoj, gde će se lečiti. Pročitajte ovaj tekst, vratiće vam se nada u Srbiju

  • 17

Četvorica mališana iz Negotina učinili su jedan divan gest oboleloj devojčici. Prosili su u kafićima u centru Negotina i novac donirali sedmogodišnjoj Mini Rosić oboleloj od teškog oblika tumora mozga.

- Bio je đurđevdanski vašar i oni su bili samo u prolazu. Stajala sam ispred prodavnice u kojoj radim i videla tri dečaka i jednu devojčicu, uzrasta od šest godina kako prose u kafićima. Sav novac koji su dobili stavili su u kutiju na kojoj je stajala Minina slika - priča Minina tetka, Ivana Rosić.

Ovi mališani bili su uzor svima, pa se novac brzo sakupio. Ona je sada sa roditeljima u bolnici u Turskoj, gde će ostati šest nedelja.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Uspeli smo da sakupimo 17.600 evra za lečenje na koje je Mina primljena u ponedeljak. Htela bih da se zahvalim svima koji su pomogli i koji će pomoći da naša devojčica dobije ovu bitku za život - dodala je Rosićeva.

Donaciju za Minino lečenje možete obezbediti uplatom na žiro račun:

160-1-73 sa pozivom na broj 54-102-0005345/3

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA