HAPSE DILERE: Dubrovnik pod opsadom, specijalci na ulicama, niko ne može da uđe!

Policajci pod punim naoružanjem, s "dugim cevima", kontrolišu ulaz i izlaz iz grada

  • 43

Na više lokacija u Dubrovniku nalaze se dobro naoružani specijalci. Rano jutros kad je počela akcija, svi su sumnjali na antiterorističku operaciju, međutim, dubrovačka policija je  krenula u borbu protiv dilera droge, pišu hrvatski portali.

DUBROVNIK NA METI TERORISTA: Pozorišna predstava u kojoj se vređa islam izazvala HAOS U HRVATSKOJ!

Dubrovački dnevnik piše kako nije isključena mogućnost da se radi o međunarodnoj akciji koja da se odvija u saradnji s policijom susednih država, a sve podseća na događanja iz 2013. i akciju Gladius u kojoj je na području Dubrovnika i susednih zemalja uhapšeno više od 50 osoba.

DubrovnikNet javlja kako na kontrolnoj tački na Dupcu, policajci pod punim naoružanjem, s "dugim cevima", kontrolišu vozila koja se kreću iz oba smera. Na putu stoji znak obaveznog zaustavljanja, pa se saobraćaj usporava zbog policijske kontrole. Ista je situacija i na Prahivcu u Župi dubrovačkoj.

Policija i specijalci bili su ispred jednog kafića još od ranih jutarnjih sati. Dolaze informacije i o više pretresa kuća.

(Telegraf.rs / Izvor: Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    21. maj 2015 | 11:36

    Izgleda frka

  • srele

    21. maj 2015 | 13:09

    To ove njihove buregdžije i pekari! Polako, u crno će ih zaviti šiptari! Čujem da im i decu truju!!! Pasja milet je to, ali mi ih nije žao.....krpa nadje zakrpu, vazda bilo!!!

  • Ivy

    21. maj 2015 | 13:07

    Ajme, koje gluposti! Kakvi crni teroristi! Ljudi su posumnjali da se nesto zestoko kuha jer su ranom zorom vidili pripadnike BSD-a. Ni mom ocu nije bas jasno zasto su uopce njima rekli da budu ready-steady kad su sve mogli odraditi i ovi "obicni" specijalci! I na kraju i jesu! To je, ionako, njihov posao! BSD-ovci su samo unijeli strah medju ljude! Uglavnom, oni su se jos jutros povukli! Koliko ja znam, isto se dogadja i u BiH. Nek ih sve pohvataju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA