Ubo u stomak devojku u Kraljevu, eskpresno uhapšen!

Sumnja se da je D. Z. juče oko podneva, u Kraljevu u Omladinskoj ulici, posle svađe zbog ranijih nesuglasica, nožem naneo lake telesne povrede poznanici iz Kraljeva

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i po, nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, zadržali do 48 sati D. Z. (25) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo lake telesne povrede.

STRAVA I UŽAS U CENTRU KRALJEVA: Devojku (23) izboli nožem u stomak!

Sumnja se da je D. Z. juče oko podneva, u Kraljevu u Omladinskoj ulici, posle svađe zbog ranijih nesuglasica, nožem naneo lake telesne povrede poznanici (23) iz Kraljeva, saopštio je MUP Kraljevo.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu, piše u saopštenju.

Podsetimo, u centru Kraljeva, u pasažu preko puta Regionalne privredne komore u Omladinskoj ulici, juče oko 13.30h, nađena je devojka sa ubodnom ranom u stomaku.

Povređena je, zbog zadobijenih povreda, prebačena na Hirurško odeljenje Opšte bolnice u Kraljevu, a kasnije u toku dana je puštena kući.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lake telesne povrede

    21. maj 2015 | 13:34

    Ubod u stomak lake telesne povrede?O cemu mi ovde pricamo?Ubod nozem u stomak definitivno nisu lake telesne povrede!I to se tretira kao ubistvo u pokusaju...Ljudi daj dozovite se pameti,sta radi ova nasa policija?A tek sta nam radi pravosudje.Ako se ovako nastavi ova drzava ce da pukne totalno ima narod da izadje na ulice.Ovo je bezobrazluk i bahatost,svih ovih institucija.Kako je krenulo ovo nece da valja,narod je sve besniji na drzavu kako se ponasa prema nama...

  • Andjelija

    23. maj 2015 | 23:36

    Opet greska 48h zadrzavanja u pritvoru! Da li ce devojka uspeti da se skloni na vreme i pored "laksih telesnih povreda"?! Jer manijak ce je sigurno potraziti! Ipak je " stradao" njegov bolesni ego!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA