NAPADNUTI SRPSKI STUDENTI: Kamenovan autobus kod Bujanovca!

Incident se dogodio sinoć oko 23 časa u mestu Končulj, a na sreću niko od 25 studenata iz Vranja nije povređen

  • 24

Autobus sa studentima srpskog prištinskog univerziteta kamenovan je u mestu Končulj, odmah nakon administrativnog prelaza sa centralnom Srbijom.

Nije povređen niko od 25 studenata Pravnog fakulteta prištinskog univerziteta u sistemu Republike Srbije, sa isturenim odjeljenjem u Vranju, a na autobusu je pričinjena materijalna šteta.

Autobus je kamenovan sinoć oko 23 časa, a studenti su napad prijavili policiji kada su stigli u Bujanovac, javlja "Kosovo sever portal".

- U trenutku napada u autobusu je bilo 25 studenata. Srećom, niko od studenata nije povređen, a na autobusu je pričinjena materijalna šteta. Ipak, prisebnošću vozača, studenti su uspešno prevezeni do Bujanovca, gde je napad i prijavljen - rekao je predsednik Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta Ivan Virijević.

Končulj je mesto naseljeno pretežno albanskim stanovništvom.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    22. maj 2015 | 09:38

    Па,дивљаци се још нису ни померили из каменог доба!

  • Vlatko

    22. maj 2015 | 10:28

    Končulj pripada opštini Bujanovac, što je tzv. uža Srbija. To je problem. A najveći problem je to što Albanci, gde god da su, nikada ne osuđuju ponašanje svojih sunarodnika. Sve loše što oni rade nekom drugom, nealbancu, se ili ignoriše ili je prihvaljivo. Ako urade nešto loše Albancu, za to važi 'romantični' kanon leke Dukađinija. Živeo sam pored njih u Grčkoj, godinama, pa to govorim iz neposrednog iskustva. U ovom slučaju, autobus je srpski, pa se ništa nije ni dogodilo.

  • Marko

    22. maj 2015 | 10:41

    A sad se pokrijte usima i cutite do sledeceg napada... Jer Vucic ne reaguje na provokacije, on je mudri drzavnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA