MAMA, ZAŠTO ME NE VOLIŠ VIŠE: Pogled ovog napuštenog dečaka rasplakao je ceo svet (VIDEO)

Beba stara 6 meseci je tokom leta plakala, a socijalni radnici su bezuspešno pokušavali da je uteše

  • 3

Beba stara šest meseci rođena je u Velikoj Britaniji, ali je predata negovateljima u Bratislavi, zato što njena majka iz Slovačke nije želela da se stara o njoj i da je podiže!

Kada je studentova beba zaplakala nasred predavanja, profesor je učinio nešto najdivnije (FOTO)

Benjamin je putovao 2 sata i 40 minuta u pratnji dvoje britanskih socijalnih radnika, a sve vreme je plakao jer je u fazi izbijanja zuba. Iako su se socijalni radnici trudili da ga uteše, mališan nije prestajao da plače. Kada su pristigli na aerodrom u Bratislavi, vlasti su preuzele dete i odvele ga u obližnji novi dom.

- Nadam se da će njegov život u sopstvenoj domovini biti dobar i da će biti srećan - rekao je slovački socijalni radnik koji ga je upoznao na aerodromu.

Benjamin je rođen u Liverpulu, nakon što se njegova majka nastanila u Engleskoj. Ali s obzirom na to da su njegovi roditelji tek nedavno došli u Ujedinjeno kraljevstvo, bebu to ne kvalifikuje za britansko državljanstvo. Majka ovog mališana, čije ime nije poznato javnosti, odlučila je da ostane u Velikoj Britaniji.

Od 2006. godine bebe roditelja iz Evropskog ekonomskog područja mogu da dobiju samo britansko državljanstvo ako bar jedan od roditelja živi u Velikoj Britaniji pet godina pre rođenja deteta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    22. maj 2015 | 21:13

    O Boze!:( pa zbog svog sina bih otisla na kraj sveta ako treba..

  • ljubica krnjaca

    2. februar 2016 | 20:45

    moj sin uzenio se u 20 oj god .majka njihove cerke je ostavila cerkicu u porodiliste.ja sam dobila kokup radnog staza i odgajala sam je.sada je studenkinja teologije i kako je zavrsila muzicku skolu nastavila je sa muzickim obrazovanjem .majka zivi na dve kratke stanice od nase kuce i nikada se nije pojavila. mnogo se svi volimo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA