VADIO MU JEZIK DA SE NE UGUŠI: Komšija heroj spasio dečaka (5) koji je pao sa 6. sprata! (FOTO)

Komšije kažu da su čule tup udarac, a prvi su u pomoć dečaku pritekli radnici SBB i komšije s prvog i drugog sprata zgrade

  • 48

Dečak star pet godina pao je jutros sa šestog sprata u valjevskom naselju „Kolubara dva“. Kako saznajemo, nesreća se dogodila jutros oko 8 časova, kad je A. J. (5) pao s vrha zgrade.

UŽAS: Petogodišnjak koji je pao sa šestog sprata bio je sam u stanu!

Detetu je prvo lekarska pomoć ukazana u urgentnom centru valjevske bolnice, a potom je prebačeno u Beograd.

- Dežurni lekar je ustanovio hematotoraks i traumu kičmenih pršljenova i leve lopatice. Nakon zbrinjavanja dečak je u stabilnom i svesnom stanju prebačen na dalje posmatranje i lečenje na Kliniku u Tiršovu. Nije bilo naznaka povreda unutrašnjih organa - saopšteno je iz valjevske bolnice.

HOROR: Petogodišnje dete palo sa šestog sprata!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila na ulazu broj 13 u naselju „Kolubara dva“, a kako saznajemo, dete je u trenutku nesreće bilo samo u stanu, jer je majka starije dete odvela u školu, dok je otac bio na poslu.

Komšije kažu da su čule tup udarac, a prvi su u pomoć dečaku pritekli radnici SBB i komšije s prvog i drugog sprata zgrade.

Policajac Predrag Milovanović kaže da je čuo udarac dok je sedeo u dnevnoj sobi.

- Istrčao sam odmah napolje i uzvukao sam detetu jezik iz usta. Ubrzo je došla i majka, a potom je stigla i Hitna pomoć. Trenutak kad je dečak pao niko od nas nije video - kaže Milovanović.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. maj 2015 | 13:24

    Svaka čast momčino

  • Viva

    22. maj 2015 | 15:02

    Najlakse je osudjivati druge! Kako vas nije sramota! Dete od 5 god.verovatno je tada spavalo! Sta bi bilo da je starije dete otislo samo u skolu i ne daj Boze njemu se nesto desilo,opet bi ste je osudili! Hvala Bogu da se sve zavrsilo bez tragedije! Andjele,puno srece i brz oporavak tebi i tvojoj porodici!!!

  • B

    22. maj 2015 | 15:24

    E sto volim ove pametne sto sve znaju unapred i mogu da predvide svaku situaciju. Dete je verovatno i ranije ostajalo samo . Sto bi ga vodila po kisi u 7 sati kad ne mora. Ostavite zenu na miru,kao da joj nije dosta njene muke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA