OVO JE NAJOMRAŽENIJA ŽENA NA SVETU: Pročitajte i shvatićete zašto! (VIDEO)

Stranska, koja se porodila u Britaniji, rekla je socijalnim radnicima da nije sposobna da se brine o detetu i da želi da ga preda hraniteljskoj porodici

  • 23

Bibiana Stranska (24) trenutno je možda najomraženija žena na planeti. Razlog tome je njena želja da svoju preslatku bebu od samo 6 meseci da na usvajanje, kako ne bi morala da brine o njoj. Stranska, koja se porodila u Britaniji, rekla je socijalnim radnicima da nije sposobna da se brine o detetu i da želi da ga preda hraniteljskoj porodici.

MAMA, ZAŠTO ME NE VOLIŠ VIŠE: Pogled ovog napuštenog dečaka rasplakao je ceo svet (VIDEO)

Maleni Benjamin je predat negovateljima u Bratislavi, a njegova majka je, pozirajući za selfi, na društvenim mrežama obećala da će pronaći dobar posao i da će živeti život "punim plućima".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kada je ostala u drugom stanju, nije želela da kaže roditeljima, već je odlučila da je najbolje da se porodi u Britaniji i da dete na usvajanje, što je izazvalo stravično burne reakcije javnosti.

Benjamin je rođen u Liverpulu, nakon što se njegova majka nastanila u Engleskoj. Ali s obzirom na to da su njegovi roditelji tek nedavno došli u Ujedinjeno kraljevstvo, bebu to ne kvalifikuje za britansko državljanstvo. Majka ovog mališana odlučila je da ostane u Velikoj Britaniji, dok je on vraćen nazad u Bratislavu.

Od 2006. godine bebe roditelja iz Evropskog ekonomskog područja mogu da dobiju samo britansko državljanstvo ako bar jedan od roditelja živi u Velikoj Britaniji pet godina pre rođenja deteta.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    23. maj 2015 | 13:55

    Odmah da napomenem da nisam procitala ceo text. Majka sam 3 dece i od onog trenutka kad sam im okice ugledala znala sam da vise ne bih mogla bez njih. Sto se ove zene tice, ne podrzavam je ali smatram da je bar bila iskrena..dala je dete nekome ko ce mu priziti ljubav,normalan zivot i zastitu (jer sama majka nije bila spremna na to) i bolje je i tako nego da ga je ubila... a svi znamo koliko slucajeva takvih je bilo. Nadam se da ce taj mali andjeo biti ziv,zdrav i srecan

  • Maki

    23. maj 2015 | 13:59

    Ni kucka ne ostavi svoje stence pa makar crkavala od gladi,a majka se tek tako odrekne deteta. Zivele zivotinje koje su osecajnije!!!

  • Sir Oliver

    23. maj 2015 | 13:52

    Neko bi dao sve na svijetu da ima djecu.Možda je i bolje da ga ona ne odgaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA