ŠAKAMA UDARAO ŽENU PO GLAVI: Još jedan slučaj porodičnog nasilja, u Boru!

Protiv I. S. (37) je dignuta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i protiv njega je određen pritvor u trajanju do 30 dana

  • 14

I. S. (37) iz Bora, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu, koja se u borsku bolnicu javila sa vidljivim povredama glave i tela.

Kako saznajemo, supruga osumnjičenog je najpre tvrdila da je povrede zadobila prilikom pada niz stepenice, ali je brzim radom policije nakon uviđaja, i u prisustvu zamenika javnog tužioca, protiv I. S. dignuta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Na predlog zamenika javnog tužioca u Boru, sudija za prethodni postupak je I. S. odredila pritvor u trajanju do 30 dana.

Inače, ovo je samo još jedan od porodičnih nasilja u kom su žrtve žene, a da su u poslednjih nekoliko dana ekslirali.

OVO TI JE POSLEDNJI DAN DA MI SE VRATIŠ: Poslednje reči monstruma pre pokolja

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dea

    23. maj 2015 | 22:50

    Pritvor minimum 90 dana za sve koji prvi put budu prijavljeni kako bi se zrtva snasla da se odvoji.To bi trebalo uvesti u zakon kao minimum.Za to vreme dokazi, pa najmanja kazna od 5 god zatvora za jedan samar, a za smrt zene smrtna kazna.

  • NE ZNAM

    23. maj 2015 | 22:19

    Stvarno ne znam šta treba još da se dogodi da bi država reagovala? Očigledno ovoj zemlji nisu potrebne žene, samo muškarci. Jer da jesu, nešto bi već učinila da spreči ovu strahotu, i ove zločine koje čine muževi-nasilnici Svakog dana, ali svakog dana, neka žena bude ''mažena'' nogama ili pesnicama. Kažete idemo u Evropu, kakvu Evropu. Pojedini muškarci su još pećinski ljudi, jer bi verovatno svoju ženu za kosu uvukli u pećinu da je imaju.

  • Ko Bonbona

    23. maj 2015 | 21:58

    Hoće li ikad kraj ovome? Da li ce neko nasilnicima da stane na kraj? Dosta vise!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA