DA LI JE OVO NAJISKRENIJI DIREKTOR U SRBIJI? Njegovo pismo zapalilo je internet, jer je progovorio o onome o čemu drugi ćute! (FOTO)

Reči direktora niškog Kliničkog centra Zorana Radovanovića, složićete se, na prvi pogled zvuče - nestvarno

  • 21

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović zapalio je internet nesvakidašnjim pismom!

Naime, nakon što je raspisan konkurs za zapošljavanje osam doktora u niškom Kliničkom centru, on je u otvorenom pismu zamolio sve "kolege, prijatelje, političare i ostale" da ga ne zovu i urgiraju za zaposlenje.

U obraćanju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu KC Niš, Radovanović obećava u ime komisije koje će ocenjivati kandidate da "niko neće biti primljen zbog para, politike ili bilo čega nezakonitog".

- Znam da će me mrzeti sve kolege kojima dete ne bude primljeno. Da će osim potencijalnih osam, svi biti ljuti na mene, da će se svi pozivati na "one" gore - ističe između ostalog direktor KC Niš dodajući da zna da će brojka prijavljenih na konkurs biti ogromna, ali i moleći sve da dozvole komisijama "da kroz zakonsku proceduru izvrše procenu, a i odabir njih osmoro".

- Molim Vas da prestanete da me pozivate, šaljete poruke, mejlove, apele jer iste stotinke kako je raspisan oglas krenula je kanonada - piše u krajnje iskrenom pismu ovog direktora, koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Kliničkog centra pod nazivom "Vapaj direktora".

Foto: kcnis.rs Foto: kcnis.rs

- Srećno svim kandidatima, a sa zapošljavanjima nastavljamo i dalje, samo me više ne zovite. Hvala na razumevanju - piše na kraju Radovanović.

Podsetimo, u oglasima koji su raspisani krajem prošle nedelje Klinički centar Niš traži 4 doktora medicine, jednog specijalistu anesteziologije sa reanimatologijom, jednog specijalistu radiologije i dva doktora medicine specijaliste ginekologije i akušerstva.

Svi oni biće primljeni na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera peric

    25. maj 2015 | 15:58

    Ovakva dva nema u Srbiji.Odma za predsednika :-)

  • Pizzy

    25. maj 2015 | 15:52

    E da nam je ovako u svim institucijama ne bi se vise desavalo da vec unapred se zna ko ce biti primljen na javnim konkursima,pogotovu u zdravstvu!

  • Jedinstvena Srbija

    25. maj 2015 | 15:17

    I treba, dosta je narod ćutao. Jedino što je potrebno za trijumf zla jeste da dobri ljudi ne urade ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA