• 0

STUDENTI, SJAJNA PRILIKA ZA USAVRŠAVANJE: Telenor START letnja praksa!

Za Telenor START letnju praksu možete da se prijavite najkasnije do 29. maja u 17 časova. Potrebno je da na mejl adresu summer.internship@telenor.rs pošaljete: radnu biografiju, motivaciono pismo i video-snimak u trajanju od tri minuta na temu „The world goes digital“!

  • 0

Bilo da završavate fakultet ili je diploma već u vašim rukama, ubrzo ćete, nakon kraćeg predaha, krenuti u potragu za poslom. Naravno, odmah po ulasku u svet zaposlenih shvatate da poslodavci traže mlade stručnjake sa iskustvom. Ukoliko do sada niste imali priliku da steknete radno iskustvo, Telenor START letnja praksa je prava stvar za vas.

U želji da pomogne mladima, Telenor će studentima završnih godina osnovnih ili master studija svih fakulteta univerziteta u Srbiji i diplomcima bez radnog iskustva pružiti priliku da svoja teorijska znanja stečena tokom studija najzad i primene.

Svaki praktikant dobiće priliku da, uz podršku mentora, radi na projektima kompanije, kao i da tokom pažljivo odabranih treninga razvija veštine koje su u današnjem poslovnom svetu neophodne. U različitim sektorima kompanije, koji se bave naprednim digitalnim servisima, bankarskim uslugama i brigom o korisnicima, radiće na realnim projektima čija je osnovna tema digitalizacija.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nakon završetka jednomesečne prakse, dvanaestoro polaznika će predstavnicima Telenora prezentovati rezultate svojih projekata i znanja koja su kao praktikanti stekli. Četvoro najboljih dobiće priliku da nastavi profesionalni razvoj u okviru Telenorove jednogodišnje senior prakse.

Za Telenor START letnju praksu možete da se prijavite najkasnije do 29. maja u 17 časova. Potrebno je da na imejl adresu summer.internship@telenor.rs pošaljete: radnu biografiju, motivaciono pismo i video-snimak u trajanju od tri minuta na temu „The world goes digital“. Potrudite se da na snimku na što kreativniji i interesantniji način objasnite kako vidite svoju ulogu u digitalizaciji srpskog društva.

Foto: Promo

Foto: Promo

Iskoristite priliku, prijavite se na Telenor START letnju praksu i provedite mesec dana u Telenoru radeći na uzbudljivim projektima!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok