Američki borbeni avioni prizemljili let Er Fransa!

Neimenovani visoki američki zvaničnik rekao je za američku televiziju da je policija američke države Merilend primila anonimni poziv da se u avionu nalazi hemijsko oružje

  • 2

Let aviona francuske aviokompanije Er Frans iz Pariza za Njujork danas se odvijao u pratnji američkih borbenih aviona sve do sletanja na aerodrom Džon F. Kenedi, zbog anonimne pretnje koja je primljena tokom leta, javila je njujorška televizija ABC.

KINESKI HAKERI UKRALI BORBENI AVION: Ameri besni jer su dizajn smišljali 25 godina!

Avion na letu 22 koji je poleteo sa Međunarodnog aerodroma Šarl de Gol u Parizu trebalo da je da bude ispraćen do bezbedne oblasti na njujorškom aerodromu radi pretresa.

Neimenovani visoki američki zvaničnik rekao je za američku televiziju da je policija američke države Merilend primila anonimni poziv da se u avionu nalazi hemijsko oružje. Televizija ABC je javila da se "pretnja ne smatra kredibilnom".

Predstavnici Uprave američke Federalne avijacije, Uprava grada Njujorka i Nju Džersiju kao ni kompanija Er Frans nisu bili distupni za komentar, navodi agencija Rojters.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    25. maj 2015 | 22:27

    Njihovi lovci mogu da se nose samo sa civilnom avijacijom!!!!!

  • PredatorSalvation

    26. maj 2015 | 01:32

    Probajmo sa našim lovcima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA