RT PRENEO KUSTURICU: U Trećem svetskom ratu glavna meta Amerike biće Raša Tudej!

Ruska mreža prenela je intervju srpskog reditelja u kojem kaže da RT ruši stereotipe o dobrim i lošim momcima

  • 18

Srpski režiser, glumac i muzičar Emir Kusturica, u svom intervjuu za "Politiku" smatra da ukoliko eventualno dođe do Trećeg svetskog rata, prva meta Amerike biće Raša Tudej, ruska nacionalna televizijska mreža.

KUSTURICA JE SVE PREDVIDEO: Evo kako će POČETI TREĆI SVETSKI RAT i kako će svi GORETI U ATOMSKOM PAKLU!

- RT mreža ruši stereotipe o dobrim i lošim momcima, gde si crnci, Rusi i Srbi zlikovci, a beli Amerikanci bez mane. Džon Keri, ministar inostranih poslova SAD je najglasniji. Ljuti se na RT novinare i govori da je u pitanju propaganda te da ovu televiziju finansira Kremlj -  kaže reditelj.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- RT šalje signal da svet nije određen samo fatalizmom liberalnog kapitalizma, da SAD uvodi svet u haos, da Monsanto ne proizvodi zdravu hranu, da je Koka-Kola idealna za čišćenje automobila a ne za ljudski želudac, da je u Srbiji procenat ljudi koji umiru od raka naglo porastao zbog bombardovanja NATO-a 1999, da socijalna karta Amerike pada iz dana u dan.

- Kako vreme bude odmicalo Raša Tudej će sve više demistikovati "američki san" a u udarnim terminima će istine decenijama skrivane od očiju i srca prosečnih Amerikanaca ulaziti u njihove domove i biti iskazane na perfektnom engleskom, bolje artikulisanom od onoga koji se koristi na CNN-u - zaključuje Kusturica.

(Telegraf.rs/ Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ledzend

    26. maj 2015 | 22:54

    Umesto nakaradnih sou programa koji sluze za ispiranje mozgova naivnom narodu,mnogo bi bolje bilo da ovog coveka pustaju,njegove intervjue,naucili bi nesto,ne bi nam idoli bili prostitutke,propali narkomani,i ostali clanovi ljudskog dna.

  • posmatrac

    26. maj 2015 | 22:52

    Nadam se da ce vise i otvorenije pricati o ovim temama

  • pfc

    26. maj 2015 | 23:31

    bravo majstore samo tako nastavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA