NJENA ISPOVEST JE POTRESLA SRBIJU: Majku joj je ubio otac, a ovako je izgledao taj PAKAO!

- Jedini cilj mi je da se oslobodim oca nasilnika, položim završni ispit i upišem željenu školu - priča maturantkinja koja je pre četiri godine doživela porodičnu tragediju

  • 7

Novosadska maturantkinja T.D. (17) ovih dana uzburkala je javnost pismom ministru pravde Nikoli Selakoviću u kome traži doživotnu robiju za svog oca nasilnika. On je pre četiri godine ubio njenu majku, Snežanu Popadić i godinama se iživljavao nad porodicom.

 

PISMO KOJE JE ZAPREPASTILO SRBIJU: Ispovest devojčice čiju je majku ubio otac, traži smrtnu kaznu za njega!

 

- Jedini cilj mi je da se oslobodim oca nasilnika, položim završni ispit i upišem željenu školu - priča maturantkinja koja je pre četiri godine doživela porodičnu tragediju.

 

Pre četiri godine napustila je rodno mesto u Banatu, preselila se kod tetke u Novi Sad i promenila ime. Ali ružne uspomene iz detinjstva nemoguće je zaboraviti.

 

- Čini mi se da sam i pre mog dolaska na ovaj svet osetila očevo nasilništvo iskaljivano na mojoj majci - tihim glasom počinje svoju ispovest ova nesrećna devojčica.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Njen otac godinama je mučio i zlostavljao njenu majku, ubio ju je ne nožem ili pištoljem, već golim rukama. Nije ga bilo sramota da je maltretira pred poznanicima, a ona je sve to trpela. Žena mu je bila potrebna samo da ga hrani, pere i finansira.

 

- Bila sam peti, šesti razred kada je za vreme svinjokolja otac ošamario majku i vukao po asfaltu, zbog njene sugestije kako da iseku meso - priseća se maturantkinja jedne od mnogobrojnih mučenih scena.

 

U pismu koje je na suđenju njenom ocu jula 2011. advokat pročitao umesto završnih reči stoji:

 

- Umesto da me odvede na polaganje, ja sam išla u koloni iza kovčega svoje majke. Mogla bih reči svog ogorčenja pisati danima. Želim samo da ga što pre zaboravim i nikad više ne vidim - stoji u psimu upućeno ocu.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Povlačila se u sebe u školskom dnevniku i ređala loše ocene. Ali ipak utočište joj je pružila rodbina i ljudi koji su voleli njenu majku.

 

- Ostala je samo bojazan da će se i posle 30 godina na koliko je osuđen, otac nasilnik naći na slobodi i ponovo kad tad nasrnuti na nju i brata. Zbog toga je i pisala ministru pravde, Nikoli Selakoviću.

 

Sedamnaestogišnjakinaj je tom prilikom izjavila da se zalaže za uvođenje smrtne i doživotne kazne.

 

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MP

    27. maj 2015 | 01:00

    Tijanin zakon...

  • Milka

    27. maj 2015 | 07:09

    Moje hrabro dete. Borbom ces ublaziri rane koje si prerano osetila. Svi smo uz tebe.

  • Nada

    27. maj 2015 | 10:43

    Da postoje veće kazne, pa i smrtna, možda bi se neki laki na pesnicama malo presabrali pre nego što krenu da se iživljavaju nad slabijima od sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA