NIKOLA SE OBESIO LANCIMA O ORAH ZBOG DEVOJKE: Ljubavna tragedija u selu kod Smedereva!

- Našli su ga obešenog visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenu hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno - izjavio je komšija koji je hteo da ostane anoniman

  • 33

Nakon što je navodno našao poruke drugog mladića u telefonu svoje devojke S. M. (20), Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva obesio se lancima o orah.

Prema navodima medija, Nikola je navodno popio mnogo lekova za smirenje i onda izvršio jezivo samoubistvo.

Komšije su našle telo nesrećnog mladića u petak oko 17.00 časova na drvetu u blizini porodične kuće Stanojevića.

- Našli su ga obešenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenu hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno - izjavio je komšija koji je hteo da ostane anoniman.

Stanojević je prema navodima porodice završio srednju trgovačku školu i bio je bez posla. Sa S. M. je bio u vezi od osnovne škole, i nekoliko puta su raskidali i mirili se.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Ovo nije prvi put da je pokušao sebi da oduzme život. Nedavno je popio veliku količinu lekova, ali mu je devojka spasla život. U četvrtak je raskinuo s njom, jer je navodno našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je lekove za smirenje, a kako je uspeo da se u tom stanju popne na vrh oraha, nikome nije jasno - izjavio je mladić čiji je brat sa Stanojevićem išao u školu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarev grad

    27. maj 2015 | 11:05

    Tesko roditeljima za tragediju... Sta mu to trebalo ovolko devojaka pune ulice aman covece...

  • Oci ogledalo duse

    27. maj 2015 | 11:15

    Pre nego sto pomislis opet nesto tako,prvo razmisli i kazi sebi da to nista ne resava,drugo imas porodicu kuci i neko misli na tebe,neko ce da pati za tobom,ako je decko problem resi ga se,zivot je divna stvar koja nam je data..Znam sve iz iskustva samo sto sam ja ostao bez blizeg clana porodice,zato ti i kazem..

  • Леоо

    27. maj 2015 | 11:57

    Дечко је очито имао проблем! Није девојка разлог. Она је само изговор.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA