Odbačena krivična prijava protiv vođe Zvezdinih navijača Bogdanova!

Protiv Ivana Bogdanova se vodio predistražni postupak za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, ali je utvrđeno da krivično delo nije izvršeno već eventualno prekršaj

  • 15

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Ivana Bogdanova zbog dešavanja tokom incidenta sa dronom na utakmici Srbije i Albanija.

"Krivična prijava koja je bila podneta protiv Bogdanova je odbačena i predmet je dostavljen na dalje postupanje prekršajnom sudu", navodi se u informaciji tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

FOTO-UBOD: Bogdanov smirivao navijače ispred policije?

Protiv Bogdanova se vodio predistražni postupak za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, ali je utvrđeno da krivično delo nije izvršeno već eventualno prekršaj.

Povodom istog događaja Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Višem sudu u Beogradu protiv Nenada Ilića za isto krivično delo. Protiv njega je postupak još u toku.

BOGDANOV SE PREDAO: Hteo sam samo da skinem šiptarsku zastavu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ivan Bogdanov postao je poznat celoj Srbiji kao predvodnik navijača koji su prekinuli fudbalsku utakmicu Italija - Srbija u Đenovi 2010. godine, zbog čega je u Italiji osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom ubrzo deportovan u Srbiju.

On je bio među navijačima koji su posle incidenta sa dronom tokom utakmice Srbija – Albanija uleteli na stadion.

Ranije je takođe bio osuđivan zbog incidenata na sportskim priredbama, ali mu nikada nije izrečena mera zabrane prilaska stadionu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    29. maj 2015 | 11:35

    Tako se prolazi kad si u sluzbi DB...

  • Toni

    29. maj 2015 | 11:45

    Kakvi fudbaleri takvi su i navijači,takav je i fudbal.

  • udbino crvrno belo dete

    29. maj 2015 | 11:03

    Udba sine udba..udba ne miruje nego regrutuje..zar je tajna ko drzi ovaj yugo projekat zvani c. zvezda...hahaha odasvno provaljeni...bruka i sramota svakoga srbina...ko zna zna ko nezna naucice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA