IZNAJMILA SAM DEČKA ZA 6.000 DINARA: Evo kako sam se "provela" s njim!

Beograđanke su možda u pravu kad kažu da je u današnje vreme teško naći dečka za ozbiljnu vezu, ali od sada mogu da se prave da ga imaju, i to vrlo uverljivo. Evo i kako

  • 78

Svojim roditeljima, rodbini, radoznalim komšijama i prijateljima koji vas na svakoj svadbi pitaju "kada ćeš ti?", konačno možete da zapušite usta i to za samo nekoliko hiljada dinara.

Nemaju vremena za vezu pa IZNAJME DEČKA!

Na ovoj nesvakidašnjoj mogućnosti možete da zahvalite jednom inventivnom Beograđaninu koji je došao na ideju da rentira momke.

Umesto da crvenite pred onima koji zabadaju nos u vaš privatni život i provodite vreme smišljajući ubedljiva opravdanja zašto ste i dalje same, odreknite se dva izlaska u grad i obezbedite sebi dečka.

Sve što treba da uradite je da pozovete broj telefona koji se nalazi na fejsbuk stranici koja reklamira ovu plemenitu uslugu i zakažete razgledanje kataloga slika sa kojih vam se smeši vaš potencijalni mladić, baš kao što je to uradila novinarka "Telegrafa".

Upoznajte Džen, deverušu za iznajmljivanje ! (VIDEO)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Na mobilni telefon koji sam okrenula, javio se mladić od, recimo, tridesetak godina, koji je na moje pitanje da li je po sredi neko zezanje ili ozbiljna "firma" odgovorio kao iz puške da je reč o "pravoj priči".

Nažalost, priča sa mladićem do kog ćete ovako doći će biti prava samo za one ljude među koje ga budete odveli i to na onoliko sati koliko budete sebi mogli da priuštite: kako su mi objasnili, prvi sat glumljenja zaljubljenog para u javnosti koštao bi vas 50 evra, drugi 30, dok bi za svaki sledeći trebalo da izdvojite 20 evra.

Vlasnik ove agencije napomenuo mi je da nije reč ni o kakvoj poslovnoj pratnji niti bilo čemu sličnom, iako ga za tako nešto nisam ni pitala.

- Svi momci imaju manire, znaju da se ponašaju, lepo izgledaju i znaju lepo da se obuku, jer je poenta da budu reprezentativni. U ponudi imamo mlađe i zrele muškarce, u zavisnosti od onoga kome šta treba - kaže on.

Foto-ilustracija: Katie Tegtmeyer / Foter.com Foto-ilustracija: Katie Tegtmeyer / Foter.com

Ova usluga svim "singl" damama pruža više izbora nego njihova svakodnevnica: put do "idealnog" mladića više nije ni izlazak u grad, ni beskonačno sedenje u baštama kafića već razgovor sa njihovim "organizatorom" kom treba da kažu šta očekuju od svog pratioca, a on će im to onda omogućiti.

Nakon ovog teksta biće vam JASNO KAO DAN da on NIJE zainteresovan za vas!

"Možda je u najavi neki poslovni događaj na kom kolegama s posla želiš da se prikažeš sa svojom "jačom" polovinom, ili si umorna od slušanja kojekakvih pitanja iz porodičnog okruženja. Iznajmiti "dečka" je dobar način da pokažeš da pored toga što zaista dobro izgledaš, imaš i sjajan ukus za muškarce, ili nekome ko te spopada staviš do znanja da si zauzeta" - samo su neki od predloga koje imaju na umu ovi predusretljivi mladići.

Ukoliko neka devojka poželi nešto više sa svojim "rentiranim dečkom", to će morati da raspravi s njim, pa, ko zna... Naravno, ukoliko joj ne smeta da njen izabranik u slobodno vreme glumi tuđeg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    29. maj 2015 | 21:48

    Jel moze negde da se iznajmi diploma.Treba mi zbog posla

  • Ko bonbona

    29. maj 2015 | 23:50

    Inače kada devojke objave ovakve ponude onda su prostitutke. Kada to objave momci onda je simpatično. Toliko o tome.

  • lothroniell

    29. maj 2015 | 21:50

    E oa ako u današnje vreme homoseksualaca, nasilnika, travestita, metro, tetro i sl. seksualaca neko ne razume zašto su devojke/ žene slobodne, pa taj živi na nekoj drugoj planeti! P.S. Sreća što sam udata, jer da sada treba da trazim "normalnog" čini mi se da bi ostala usedelica. A ni momcima nije puno lakše! Svi su "pukli"! ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA