BIZARNA SMRT: Babicu iz Bora ubila struja dok se tuširala!

Tragedija se dogodila dok se nesrećna žena tuširala. Nju je udarila struja iz bojlera

  • 10

Evica Golubović (54), medicinska sestra koja je radila na odeljenju ginekoligije Opšte bolnice u Boru, poginula je u kući svojih roditelja u Pirotu.

Nju je dok se tuširala udarila struja.

- Evica je bila odlična babica i vredan radnik. Svi smo zaprepašćeni ovom tragedijom. Golubovićeva je bila omiljena i kod pacijenata i kod kolega. Ovo je veliki gubitak i za porodicu, ali i za naš kolektiv - rekao je za Alo! dr Goran Golubović, načelnik odeljenja ginekoligije Opšte bolnice u Boru.

O tragediji juče nije želela da priča ni ožalošćena rodbina stradale medicinske sestre.

Evica je za sobom je ostavila dve ćerke, od kojih je mlađu, koja je apsolvent na Ekonomskog fakultetu, tragična vest zatekla na ekskurziji.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UlicaSaDusom

    30. maj 2015 | 10:44

    Pa gasite boljer ljudi!. Cuvaj te se malo ja od kad znam za sebe boljer uvek gasim kad se tusiram!.

  • JA

    31. maj 2015 | 06:49

    Nije dzabe sada vec pokojni nastavnik Fizike stalno govorio da nije toliko bitno to sto prica u vezi predmeta, nece nam biti potrebno, zaboravi se to, nego da obavezno iskljucimo bojler svaki put pre tusiranja. Od tada ga svaki put redovno iskljucujem. U pravu je bio covek, naucio nas je necem bitnom. :-)

  • Gargamel

    30. maj 2015 | 20:44

    Napravite tako da kad palite struju u kupatilu ugasite automatski bojler. To nije nikakav problem. Meni se gasi bojler i pali ventilator čim počnem da se kupam. Sve se može kad se hoće braćo srbocicije. Žao vam je da platite električare a za cigare i rakiju uvek imate pare. Zato i umirete ko snoplje. Uložite u sebe i vašu decu a ne u ždranje i drogiranje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA