SRBI PRETUČENI U SARAJEVU: Napalo ih 20 mladića, policija ništa nije uradila!

Jedan od mladića je teže povređen i zadržan je u Bolnici Istočno Sarajevo

Petorica mladića iz Čačka prijavila je danas Policijskoj stanici Pale da ih je u Sarajevu pretukla grupa od najmanje 20 mladića, izjavila je portparolka Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

SRAMOTA: Huligani metalnim šipkama i bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere!

Kako je navela mladići su prijavili da je jedan od njih sa teškim povredama zadržan u Bolnici Istočno Sarajevo.

Mladić iz Čačka, koji je teže povređen, primljen je u Bolnicu Istočno Sarajevo i nije životno ugrožen, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Pacijent, koji je dovezen sa povredama mekog tkiva glave, nije životno ugrožen, ali će biti zadržan u bolnici još neko vreme radi praćenja stanja -  rekao je lekar Đorđe Pejić.

U izjavi policiji na Palama pretučeni Čačani su naveli da ih je policija Kantona Sarajevo nakon incidenta samo propratila do entitetske linije i da je to bilo sve što je uradila.

Tešićeva je navela da je reč o motoristima iz Čačka, koji su učestvovali na motorijadi.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinjica

    30. maj 2015 | 21:06

    Jeste vi, Srbi iz Srbijice, zaboravili da je Nikola Gardovic ubijen ispred nase crkve jer je drzao srpski barjak na svadbi? Jeste? Ne cudi me, imate pamcenje ljudske ribice. Pa vam "zene u crnom" u sred Beograda prave cirkus sa sjecanjem na tzv. zrtve "Tuzlanske kapije". Potrcite da lijete krokodilske suze za pobijenim mudzahedinima u Srebrenici, zaboravite nejac poklanu u Bratuncu na Bozic 1993., ulizujte se ustasama i placajte "letovanje na Jadranu" nasim koljacima kad vam pljunu u kafu i bace auto u more. Danas je najteze biti Srbin u Beogradu.

  • Еуклид

    30. maj 2015 | 21:50

    Показали храброст. 20 на 5. Ко и кроасани. Ту је разлика између царског народа и угарских коњушара. У достојанству и кад су бројчано много слабији.

  • Алекса

    30. maj 2015 | 19:59

    Сарајево град љубави, толеранције, братства... Кад су могли своје људе да побију на Маркалама, ови су добро прошли, а сад Срби видите да ли ћете ићи у Сарајево и на чему ћете ићи, да ли на мотору, или на нечем прикладнијем?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA