KRVAVA SVAĐA: Izbodena dvojica mladića u autobusu u Novom Sadu!

Maloletnici su se vozili autobusom na liniji 7 kada su se posvađali sa nepoznatim čovekom, nakon čega je on izvadio nož i zario ga prvo M.T. u stomak, a N.G. u ruku

  • 5

Svađa u autobusu gradskog saobraćajnog preduzeća u Novom Sadu, završila se ranjavanjem, kada je oko pet sati jutros, nepoznati muškarac izbo maloletne M. T. (17) i N. G. (17).

Maloletnici su se vozili autobusom na liniji 7 kada su se posvađali sa nepoznatim čovekom, nakon čega je on izvadio nož i zario ga prvo M.T. u stomak, a N.G. u ruku.

Oni su prevezeni u KC Vojvodina gde su im konstatovane teške telesne povrede, ali su van životne opasnosti.

Novosadska policija intenzivno traga za napadačem.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novosadjanin

    31. maj 2015 | 12:14

    Pazi, klinci u gradu se toliko foliraju da nije cudo sto se to i desava.. napadaju bez razloga svakog, samo da bi se dokazali..pa tako naidju na pogresnog... Coveka u zatvor strpati zbog posedovanja oruzja, koji ce mu moj noz u 5 sati ujutru.. a ove klince bar 2 godine na robiju, jer verujem da su oni izazvali sve to..

  • lazar

    31. maj 2015 | 13:42

    Deco..deco nema zezanja sa starijima. Neka vam je ovo sto se desilo za nauk. Postujte starije jel nikada neznate ko kako razmislja,moze kobno da se zavrsi svaki konflikt.

  • Vlada

    31. maj 2015 | 10:42

    Ama dozivotna breeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA