KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac izboden po glavi i vratu! Dečak se nabo na šiljak ograde, lekari mu se bore za ŽIVOT!

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedna teže, a dva lica su zadobila teže ubodne rane

  • 1

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedna teže, a dva lica su zadobila teže ubodne rane, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 34 godine je oko 21.55 časova na Zrenjaninskom putu zadobio ubodnu ranu nanetu najverovatnije oštrim predmetom na vratu i glavi, a prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Mladić star oko 16 godina, prema rečima Macure, oko 01.55 časova u Ulici Patrisa Lumumbe 22 zadobio je povredu butine od šiljka ograde, koju je najverovatnije pokušao da preskoči, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je Macura.

Ženska osoba stara oko 28 godina je u udesu oko 00.40 časova u Požeškoj ulici zadobila više ortopedskih povreda, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 50 godina je u udesu oko 04.00 časa u Crnotravskoj ulici zadobio povrede glave, oka i oguljotine po grudnom košu i leđima, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara oko 40 godina je u udesu oko 23.20 časova u Ulici Milana Uzelca u Zemunu zadobila povredu glave, a prevezena je u Urgentni centar, navela je Macura.

Pešak, muškarac star oko 33 godine je oko 04.30 časova u Radničkoj ulici zadobio ortopedsku povredu, a prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA