"KO TO TAMO PEVA" U VRANJE: Deda (73) i petorica sinova pretukli čoveka!

Posle neravnopravne tuče, batinaši su se razbežali, ali ih je policija privela zbog remećenja javnog reda i mira i nanošenja teških telesnih povreda

  • 7

U Trgovištu su juče uhapšeni Dobrivoje S. (73) i njegovi sinovi Igor (31), Mališa (30), Momir (29), Miroslav (23) i Srđan (20) zbog sumnje da su u Donjem Stajevcu pretukli Igora Lj. (37) nanevši mu teške telesne povrede.

Prema prvim informacijama, Dobrivoje je nakon kratke svađe počeo nogama i rukama da udara Igora. U obračun su se odmah umešali Dobrivojevi sinovi.

Na poziv meštana Donjeg Stajevca ubrzo je iz Trgovišta stiglo vozilo Hitne pomoći, prenosi "Blic".

Prema pisanju "Blica" posle neravnopravne tuče, batinaši su se razbežali, ali ih je policija privela zbog remećenja javnog reda i mira i nanošenja teških telesnih povreda.

Prema priči nekolicine meštana za ovaj beogradski list, Dobrivoje je poznat u selu zbog preke naravi, a kavgi su skloni i njegovi sinovi. 

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    1. jun 2015 | 10:43

    Decoooooooo

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    1. jun 2015 | 11:01

    Iako je slučaj nešto drugačiji, ovi me podsetiše na vic sa prebijenim i modrim Mujom, koga su pitali kako je dobio toliko batina, a on im je odgovorio: "Pa, njih je bilo dvoje, a ja i babo sami!" ;-)

  • kondor

    1. jun 2015 | 15:08

    A ti si kao Nislija ciste krvi a jos vuces korene iz zapadne bugarske. Cuti i ne lupetaj nego povedi racuna da ti siptari ne uzmu Nis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA