NAJVEĆA HRVATSKA SVETINJA JE LAŽ: Senzacionalno otkriće Vatikana!

Navodno, postoje izveštaji koji govore da je vatikanska komisija već donela zaključak kako su čuda u Međugorju lažna. Međutim, smatra se da Crkva zasad mudro "ćuti" zbog mogućeg "haosa" koji bi nastao nakon objavljivanja izveštaja

Vatikanska Kongregacija za proučavanje vere objavila je 2013. godine "smernice" prema kojima se nalaže zabrana održavanja događaja koja promovišu takozvana "međugorska ukazivanja".

U Međugorju nema čuda, meštani izmišljaju da bi profitirali!

Nakon što je kardinal Gerhard Miler, prefekt vatikanske Kongregacije, zabranio "nastup" Vicke Ivanković-Mijatović zakazan za 21. jun u italijanskoj Sestoli gde je trebala da govori o takozvanim "međugorskim ukazivanjima" i nakon što je američki nadbiskup Robert Karlson, po zahtevu iz Vatikana, zabranio nastup Ivana Dragičevića, zakazanog u američkom Sent Luisu, portal catholic.org navodi kako je moguće da je Sveta Stolica odlučila da preduzme konkretne poteze protiv Međugorja.

Utemeljaan je i posebna vatikanska komisija koja je završila svoj posao i izveštaj predala Kongregaciji. Za sada nikakva nova službena odluka nije objavljena.

Iako je prošlo nekoliko godina od završetka izveštaja vatikanske komisije, čini se, barem su takve indikacije, da Sveta Stolica smatra kako navodna ukazanja nisu vredna verovanja.

Printskrin: YouTube/Alasprod Printskrin: YouTube/Alasprod

ČUDO U MEĐUGORJU: Svetli Gospin kip (VIDEO)

Takođe, otkazan je i nastup Vicke Ivanković-Mijatović u Brazilu. Planirano je da Vicka svedoči o "međugorskom fenomenu" u Sao Paolu.

Navodno, postoje izveštaji koji govore da je vatikanska komisija već donela zaključak kako su navodna ukazanja u Međugorju lažna. Međutim, smatra se da Crkva zasad mudro "ćuti" zbog mogućeg "haosa" koji bi nastao nakon objave.

S druge strane, stanovnici Međugorja se nadaju da će Vatikan u bliskoj budućnosti priznati ukazanja.

(Telegraf.rs / Izvor: N1info.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    2. jun 2015 | 13:58

    Na mestu gde je ova "svetinja",tačnije ispod nje,nalaze se jame u koje su ustaše bacale pobijeni srpski narod za vreme drugog sv. rata...

  • IRR

    2. jun 2015 | 14:15

    A Vatikan je jos veca laz,masina za pranje para,nista drugo.

  • TT

    2. jun 2015 | 13:33

    A Vatikanu inače stalo "samo i samo do istine"? Nego videli da je kolač pogolem a u Vatikanu apetit povelik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA