NEZASITA: Vrištala kao zver tokom SEKSA, pa završila u zatvoru!

Žena iz Velike Britanije pravila je buku tokom seksualnih odnosa zbog čega su je komšije prijavile i ona je završila u zatvoru

  • 7

Britanka Džema Vejl (23) iz Birmingema, završila je iza rešetaka zbog preglasnog seksa! Ova majka dvoje osuđena je na dve nedelje zatvora zbog toga što je prekršila sudsku naredbu da ne sme da urla i vrišti tokom seksualnog odnosa.

BEOGRADSKI PROFESOR PRIVODI UČENICE I KOLEGINICE: Zgodni nastavnik ima i "ljubavnu sobu" u školi!

- Džema je vrištala dok je imala seks i sve nas je probudila. To je trajalo 10 minuta - rekao je jedan od komšija komentarišući orgijanje u Dženinom stanu. Komšije su inače i prijavile Dženu nadležnima, a epilog svega jeste da je ona završila u zatvoru.

- Nismo više mogli da to podnesemo. Ona pravi žurke po celu noć, pa ceo dan spava. Pored toga što sam je ja čuo tokom seksa, čula su je i moja deca - rekao je komšija.

VODIČ ZA ŠVALERE: Evo kako da najlakše u krevet odvučete UDATU ženu

Pored toga što joj je zabranjeno da ubuduće vrišti dok ima seks, ona neće smeti ni da se glasno svađa, psuje komšije, udara vratima i da pravi bilo kakvu buku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA