KO JE ZAPRAVO KRIV: Malezijski avion oboren ukrajinskom raketom?

Polemika o avionskoj nesreći u istočnoj Ukrajini, kada je poginulo 298 ljudi, nastavlja se, a sad su se pojavile i nove tvrdnje

  • 5

Kompanija koja proizvodi raketni sistem "Buk" saopštila je danas da je malezijski avion na letu MH17 oboren starijom verzijom rakete koju ne koristi ruska vojska nego potiče iz ukrajinskog arsenala.

NEZAVISNI NOVINARI TVRDE: Rusija lažirala satelitske snimke pada MH17!

Savetnik generalnog direktora konzorcijuma pod državnom kontrolom Almaz-Anti, Mihail Maljšev rekao je danas na konferenciji za štampu da je analiza zasnovana na fotografijama olupine koje su dostupne javnosti, preneo je AP.

Nastavlja se polemika ko je prošlog leta oborio avion u istočnoj Ukrajini, kada je poginulo 298 ljudi.

Ukrajina i zapadne zemlje sumnjaju da je avion oborila ruska raketa zemlja-vazduh koju su ispalile ruske snage ili proruske snage koje se bore u toj oblasti, navodi AP.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEPA

    2. jun 2015 | 17:13

    AMERIKA JE KRIVA A OPTUZUJU RUSIJU

  • Neko treći

    2. jun 2015 | 16:10

    Šta je ovo sa Malezijskim avionima? Strašno!

  • Milorad

    2. jun 2015 | 17:17

    Petar porosenko i njegovi kolege izparlamenta su krivi jer nksu sprecili preletanne preko ratne zone ,ko god da ga je srusio je kolateral demage,kao sto rekoh porosenko i njegovi savjetnici i podrzavaoci su direktno krivi i jedinl oni su imali motiv za tako nesto bez obzira kako se odigralo ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA