MILIONER ZAPROSIO ŽENU SVOG ŽIVOTA U BORDELU: Šta mislite šta mu je odgovorila?

Milioner iz Beča Klaus Švajkart (58) upoznao je prostitutku Lusi (28) u jednom bordelu i odmah shvatio da je ona prava žena za njega

  • 3

Klaus Švajkart (58) upoznao je u bordelu Lusi (28) i već nakon dva sata je znao da je ona žena njegovog života. Zaprosio ju je i venčali su se u subotu.

ŠTA MU JE URADILA? Milioner bio sa prostitukom dva sata, onda se desilo nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO

Klaus Švajkart (58), milioner iz Beča, je u subotu oženio prostitutku Lusi (28). Iako se udala, Lusi kaže da će i dalje nastaviti raditi u bordelu Oase u Rosenburgu.

Klaus je po svoju mladu došao u Rols-Rojsu starom 62 godine. Na venčanju su bile i kolegnice iz bordela, a kuma je bila domino dama. Luis, koja je poreklom iz Češke, i dalje će raditi svoj posao jer ga, kako kaže, "voli", a ne želi da napusti ni  svoje  koleginice.

Klaus kaže kako mu je ovo najbolja odluka u životu. Dodaje da je Lusi upoznao u bordelu i da je nakon dva sata provedenih s njom znao da je Lusi ona prava. Tada ju je i zaprosio, a venčali su se mesec dana kasnije.

Foto: Profimedia/Panthermedia Foto: Profimedia/Panthermedia

Za prosidbu joj je darovao prsten sa safirom, a na venčanju je dobila prsten s rubinom i dijamantima i "audi".

Kuda će na bračno putovanje još ne znaju, ali kažu da će biti luksuzno.

- Lusi će još jedno vreme raditi, a onda ćemo videti što i kako dalje. Posao je posao, a privatno je privatno. Bitno je da se ne spetlja sa nekim - kaže Klaus.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    3. jun 2015 | 07:36

    Uvek djavo dodje po svoje. Ceo zivot krao, muljao, zakidao radnicima..... jer posten ne postaje milioner nigde . E onda dodje djavo pa sve to razvali.

  • Bojan

    3. jun 2015 | 12:39

    Naviko je on da drugi rade za njega,pa i ovom slucaju ce drugi odradjivati njegovu zenu. Nije naviko covek da se muci a pri tom ce da zaradi jod koji dinar.

  • X

    3. jun 2015 | 06:17

    Svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA