UHAPŠENI NAPADAČI IZ ŠKOLE U KOTEŽU: Priznali da su oteli dnevnik jer je njihov drug imao loše ocene!

Policija je je večeras u saradni sa Višim tužilaštvom, Odeljenjem za maloletnika, uhapsila dvojicu maloletnika koji su oko 17 sati upali u Osnovnu školu Vasa Pelagić u Kotežu sa pištoljem

  • 2

Dve maskirane osobe sa pištoljima i nožem upale su danas oko 17 časova u Osnovnu školu "Vasa Pelagić" u Kotežu.

Oružanu otmicu dnevnika u Kotežu snimile kamere!

Policija je je večeras u saradni sa Višim tužilaštvom, Odeljenjem za maloletnika, uhapsila dvojicu maloletnika koji su oko 17 sati upali u Osnovnu školu Vasa Pelagić u Kotežu sa pištoljem!

HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI U KOTEŽU: Naoružani napadači pretili učenicima i nastavnici, pa oteli dnevnik!

Obojica su iz Leštana i oni su priznali kivicu. Rekli su da su upali u školu jer je dečak iz pomenutog razreda njihov drug, koji ih je zamolio da upadnu na čas i otmu dvenik jer je imao loše ocene!

foto: skolainfo.com foto: skolainfo.com

Kod njih je pronađen plastični pištolj, kao i nož i fantomke. Oteti profesorski dnevnik su, prema sopstvemom priznanju bacili u kanal.

Dve maskirane osobe sa pištoljima i nožem upale su danas oko 17 časova u Osnovnu školu "Vasa Pelagić" u Kotežu i pod pretnjom oružjem od profesorke oteli dnevnik nakon čega su pobegli sa lica mesta.

Oni su upali na čas u odeljenje VII4, repetirali pištolj pred učenicimam, a profesorki pod pretnjom odeuzeli dnevnik i pobegli sa lica mesta. Za sada nije poznato da li je oružje bilo pravo.

(Telegraf.rs / N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA