POKIDAĆETE SE OD SMEHA: Evo kako srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nemac prevodi (VIDEO)

Vrhunac svega je bio kada je policajac Amerikanca pitao za mesto stanovanja, kako bi mu poštom poslao kaznu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika marko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • JohnWick

    06. jun 2015 | 14:55

    Ali kakve veze ima agresorska politika Amerike sa ovim pojedincem, kao i sa sramnim ponasanjem naseg policajca koji zeli da iznudi novac od njega. To sto ne volimo Ameriku s razlogom, ne znaci da ne treba da budemo realni. Uostalom, snimak sve govori.

  • Patriota

    06. jun 2015 | 13:12

    Dal je moguce da ima debila koji i na ovom snimku staju na stranu Amerikanaca, posle svih ruznih i tuznih stvari zbog kojih smo propatili zbog njih!! Pa aj da je video zapis sacinio nas drzavljanin pa da razumemo tu neku odbojnost prema policiji, ali u ovom slucaju po starosti policijskog službenika, moze se zakljuciti da postoji velika verovatnoca da je isti ucestvovao na ratistu 99 godine kao i mnogi drugi i tada se odvojen od porodice borio za nasu zemlju protiv Americkih agresora. Pa kako pojedince nije sramota da ovako nesto pisu! Druga stvar nije se ovaj policajac zatekao na Americkoj teritoriji pa da je kriv sto nezna americki-engleski. Kad je vec krenuo na proputovanje, trebao je se malo raspitati o jezicima zemalja kroz koje vrsi proputovanje. I svaki poludebilni vozac, skontao bi po gestikulativnim pokretima policajca svrhu zaustavljanja i ishod. Sigurno ga nije zaustavio sto je simpatican i neobrijan. Al dobro, nek nasi pacenici ponovo brane Amerikance,tako nam i treba! Sutra ako ponovo dodjemo u situaciju ratnog stanja, poslace ovog jadnog policajca da brani otadzbinu, a ovaj majmun Americki ce to posmatrati na TV-u u toplom domu i smejati se kao sad ovde

  • JohnWick

    05. jun 2015 | 13:54

    Molim vas Srbcici, ne pravite vecu bruku od ovoga sto se desilo postavljajuci svoje kometare. Otvorite oci i budite realni, sve se jasno vidi, snimak sramnog ponasanja nasih policajaca ode u svet. Jedino mislim otkud ovoliko strpljenje u ovoga mladog Amerikanca, ili je zaista namesteno i ovi pored njega su sve razumeli, ali su hteli da pokazu sta i kako nasa policija radi, ili je ovaj momak pokazao da ipak ima i kulturnih Amerikanaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA