VOZ MU SMRSKAO GLAVU: Stravično samoubistvo koje je šokiralo Pančevo!

– Bilo je užasno, tu sliku nikad neću zaboraviti. Voz ga je jednostavno smrskao, odsekao mu je glavu, ništa nije ostalo od njega. Kad je policija došla, morali su da mu uzmu otiske prstiju da bi utvrdili o kome je reč – izjavio je jedan od očevidaca

  • 5

U nedelju 31. maja, desila se stravična tragedija, nakon što je jedan za sada neimenovani muškarac iz Pančeva izvršio samoubistvo bacivši se pod voz koji je išao iz Beograda u trenutku dok je ulazio u železničku stanicu Vojlovica.

Jedan od očevidaca ove tragedije izjavio je kako je nekoliko ljudi mirno stajalo pored pruge, da bi čovek koji je do tada sedeo na klupi, u trenutku kada je voz bio na početku ulaznog perona na stanici odjednom ustao i istrčao na šine.

- Bilo je užasno, tu sliku nikad neću zaboraviti. Voz ga je jednostavno smrskao, odsekao mu je glavu, ništa nije ostalo od njega. Kad je policija došla, morali su da mu uzmu otiske prstiju da bi utvrdili o kome je reč - izjavio je naš sagovornik.

I pored toga što je mašinovođa odmah primetio samoubicu i počeo da koči, nije postojala ni teoretska mogućnost da ga izbegne s obzirom na to da zaustavni put kompozicije pri maloj brzini iznosi desetak metara.

Mašinovođa je na licu mesta podvrgnut alko-testu i rezultat je pokazao kako je bio potpuno trezan.

(Telegraf.rs / Izvor: pancevac-online.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    4. jun 2015 | 10:28

    Ako se sve desilo kao sto je opisano zasto alko test?

  • Ivan Sever

    4. jun 2015 | 10:56

    Koja glupost.Covek mu skocio pod voz a oni vode masinovodju na alko test kao da je on kriv sto je ovaj skocio.Stvarno smo specijalci,nema sta!!!

  • omg

    4. jun 2015 | 12:11

    tako je svuda, bio kriv ili ne ako imaš alkohol u krvi kriv si. ako ne pijete onda nemate ni razloga da se brinete da će te biti krivi zbog tuđe greške.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA