Evo kako bi se proveo Amerikanac da je ismevao američkog policajca! (VIDEO)

Amerikanac koji je digao na noge čitav region svojim snimkom u kome se vidi da ga zaustavlja srpski policajac kojeg on provocira, po svemu sudeći dobro je prošao. Da ga je zaustavio američki policajac, ne bi se sve tako lako završilo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boks
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • bruno

    06. jun 2015 | 12:23

    trebalo bi duboko da se zamislimo zasto je svaka susa pocela da se sprda sa nasom drzavom.

  • Srbin koji razume srpski kad ga cuje

    05. jun 2015 | 20:37

    Srbi pa jel vi razumete Srpski? :D Jel mu covek napisao da mu treba 2500 din? Jel mu lepo rekao da ide da plati u posti? Jel ga zove da izadje da plati u kombiju policije? Amerikanac odbija saradnju. Daje Eure i kaze zacudjeno, sta nevolite Eure? Pa kupite krofnu u USA sa 110 din umesto 1$.. Razmisljate li vi glavom, ovde korupcije nema, ima korupciej ukoliko ne razumete prost Srpski jezik, ukoliko pricate Srpski jezik, razumecete da ovde nije bilo korupcije.. Ja sam u korupciju uhvacen kako vozim 120 u naselju gde pise 50 na sat, posto sam student dobio sam popust i platio sam 500 din da me puste, jer nisam imao 2000 din da mi pise pojas i da platim odmah..Tako da sam 500 din dao za kafu.. Ovaj je dao 10 eura i 1200 din i kasnije je dodao 20 eura..tako da korupcije nema, jer da ima policija bi davno otisla sa tolikim novcem i nebi pricala nista vise..a posto su profesionalno i sluzbeno obavili zadatak nema razloga da pljujemo policiju.. Amerikanac je kod nas napravio prekrsaj snimanja sluzbenog lica u vrsenju duznosti sto je tezak prekrsaj. Napravio je prekrsaj pokusaja davanja mita policajcu sto je jos jedan tezak prekrsaj. Napravio je prekoracenje brzine. Ometao je sluzbeno lice u vrsenju duznosti jer je odbijao da izadje i da dodje do kombija da plati kaznu, a nije zeleo ni da ode da plati u banci. Trebali su da mu otvore vrata da ga bace na zemlju, uhapse i da mu naplate 50.000 din i da robija malo pa da ga vrate kao robijasa da se hvali kakav je mangup..

  • Kenan

    05. jun 2015 | 08:00

    Kao prvo Američki policajac nece te nikad zaustaviti bezveze i NIKADA NECE PISATI CIFRE NA PAPIR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA