Evo koje se PROMENE uvode na GRANIČNIM prelazima zbog AMERIKANCA koji je ismejao srpske policajce!

Osim uputstava, na flajerima će biti ispisane i sve konsekvence koje sleduju nakon načinjenog saobraćajnoj prekršaja, najavio je ministar Nebojša Stefanović

  • 25

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas da će ove godine na graničnim prelazima stranim državljanima biti deljeno nekoliko stotina hiljada flajera na kojima će stajati uputstva o saobraćajnim pravilima i konsekvencama ukoliko ih prekrše.

AMERIKANAC NAM SE RUGAO: Ispovest policajke sa snimka koji je zapalio Srbiju (VIDEO)

Stefanović je novinarima rekao da je subotička policija odradila dobar posao u slučaju američkog novinara koga je zaustavila zbog vožnje od 150 kilometara na sat.

AMERIKANAC JURIO 150 NA SAT! Ministar Stefanović reagovao na video koji je digao Srbiju na noge (VIDEO)

Upitan da li bi više policajaca moglo da govori engleski kako ne bi došlo do nerazumevanja sa stranim državljanima, Stefanović je kazao da mu je žao što više policajaca ne govori engleski, ali da ni svi građani ne govore engleski, pa ne zna što bi to bio slučaj sa policajcima.

Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

Stefanović je pojasnio da je u tom konkretnom slučaju bio prisutan šef smene koji govori engleski i koji je uspeo da razreši situaciju.

Ministar je precizirao da će na graničnim prelazima biti deljeni flajeri na nekoliko stranih jezika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zevs

    5. jun 2015 | 16:09

    Jel znaju Madjarski,Rumunski,Grčki, Bugarski i ostali policajci srpski jezik?Ajte molim vas malo više poštovanja za svoj jezik i svoju državu.I samo da se zna nemoras da budeš bot da bi voleo svoju zemlju!

  • lidija

    5. jun 2015 | 13:00

    Gledala sam 2 minuta video i nisam imala zivaca za dalje. Samo sam pomislila da li bi on u svojoj zemlji smeo policajcu da kaze kako nece da izadje iz vozila, jer "se ne oseca prijatno"!?!?!

  • Nele

    5. jun 2015 | 12:42

    Upitan da li bi više policajaca moglo da govori engleski kako ne bi došlo do nerazumevanja sa stranim državljanima, Stefanović je kazao da mu je žao što više policajaca ne govori engleski, ali da ni svi građani ne govore engleski, pa ne zna što bi to bio slučaj sa policajcima. i ministar da izjavi nesto pametno napokon. i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA