Nemac Verner Čedernig nosilac liste SDS u Prijepolju!

"Najbolji prijepoljski zet" Nemac Verner Čedernig nosilac liste Socijaldemokratskog saveza Srbije na lokalnim izborima u Prijepolju

  • 1

Nemac sa srpskim pasošem Verner Čedernig predvodiće listu Socijaldemokratskog saveza Srbije na lokalnim izborima u Prijepolju!

- Predali smo listu s 21 kandidatom za odbornike koju je podržalo oko 850 mojih sugrađana u Prijepolju. Rešio sam da ostatak života provedem u ovom lepom i pitomom kraju, a u politiku sam ušao jer želim da se posvetim ekonomskom i kulturnom prosperitetu Prijepolja - rekao je Čedernig.

Nosilac liste SDS-a je, inače, jedan od prvih dobitnika neobičnog priznanja "najbolji prijepoljski zet". To mu je, kako ističe, jedan od glavnih aduta u predizbornoj kampanji.

Čedernik već godinama živi u Srbiji oženjen našom državljankom, a nedavno je dobio srpski pasoš. Rođen je u Nemačkoj 1944, školovao se u Minhenu, a po zanimanju je tehničar zaštite životne sredine.

(A. P. / Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • straus

    16. april 2012 | 10:18

    to je jedan lopov,kockar i alkoholicar ostao u nemackoj duzan pa doso u srbiju da pokrade i ovamo neku paru rasprodajezeninu imovinu da vrati dugove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA