Šta mislite gde se nalazi ovaj RAJ? Bliže vam je nego što mislite (FOTO) (VIDEO)

U životu se skoro sve preko noći promeni, zato svo slobodno vreme iskoristite da budete sa onima koji su vam najdraži, na recimo ovakvom mestu koje vam je mnogo bliže nego što možete i da zamislite

  • 17

Labudovi su životinje koje predstavljaju simbol romantike i ljubavi, a kao i svake godine, i ove su pronašli utočište u Beogradu.

Naime, oni su u jatu došli na Dunav kod Zemunskog keja, a čini se da ih je svakim danom sve veći broj. Trenutno ih ima oko trideset, a "podelili" su se u dve grupe.

Osim što su im se oni najmlađi obradovali, labudovi su uveselili i starije stanovnike ovog dela grada, koji kažu, sada mnogo češće "silaze" do reke.

- Živim u Zemunu čitav svoj život i kad god mogu dolazim ovde na reku. Međutim, nekako više vremena provodim pored vode kada su labudovi tu, jer me pogled na njih dodatno opušta i volim da gledam kako se prepiru, mire i vole - rekla nam je Slavica, starija građanka ovog dela grada.

Ima i onih koji dolaze da šetaju pored Dunava i posmatraju labudove samo kako bi pobegli od gradske vreve.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nisam iz ovog kraja, ja sam sa Čukarice. Dolazim ovde često jer mi prija ovaj mir i tišina. Prođe neko auto, ali to ne smeta. Volim da sednem na klupu, posmatram labudove, reku, čamce, a neretko mi se desi i da gledam negde u daljinu. Ne razmišljam ni o čemu, samo se odmaram. Psihički! -  ispričao nam je Miodrag.

Ako uzmemo u obzir da su meteorolozi najavili da će predstojeći vikend biti paklen i da nas očekuje temperatura do čak 32 stepena Celzijusovih, mislimo da i sami znate šta vam je činiti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na kraju krajeva, ako vam je Zemunski kej daleko, na labudove ćete naići sasvim sigurno u još nekim delovima grada. Konačno, živimo u takvom vremenu da imamo malo vremena za sebe i svoje najbliže. Iskoristite ga što kvalitetnije, pogotovo sada kada je lepo vreme.

U životu se skoro sve preko noći promeni, zato svo slobodno vreme iskoristite da budete sa onima koji su vam najdraži.

A sada, kada je lepo vreme, gde god da odete, sigurno nećete pogrešiti!

Pogledajte video:

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA