Upucali ga jer su mu rekli da digne ruke. Šta bi tek uradili Ameru koji je smarao naše policajce? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Zbog Amerikanca koji je "digao na noge" celu Srbiju, odlučili smo da se podsetimo incidenta koji se dogodio u SAD kada je policajac ubio momka koji nije poslušao njegovu naredbu

  • 27

Ovih dana glavna tema svih medija u Srbiji je Amerikanac Jael Osovski, kojeg je zaustavio srpski policajac zbog prekoračenja brzine, i koji je izazvao pravu polemiku na društvenim mrežama.

POKIDAĆETE SE OD SMEHA: Evo kako srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nemac prevodi (VIDEO)

Osovski je sa prijateljima bio u Liberlendu i na putu kroz Srbiju, kada ih je u blizini Subotice zaustavila policija sa namerom da im naplati kaznu.

On nije imao dovoljno u dinarima, pa je želeo da doplati u evrima. Međutim, to je policajca iznerviralo i počeo je da viče na njega.

NISI TI NIKAKAV AMERIKANAC, PONIŽAVAŠ SRBE U NJIHOVOJ ZEMLJI: Srpski Amer opleo po bradonji sa snimka! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/ywossows Printskrin: Youtube/ywossows

Sve je to Amerikanac snimao i posle toga izjavio da nije želeo da ismeva srpsku policiju, već da je samo želeo da zabeleži korupciju i da bi to učinio u bilo kojoj drugoj državi.

Šta to Amerikanac krije od policajca na 3.36 na ovom snimku? (VIDEO)

Da je nešto ovako uradio u svojoj zemlji, teško da bi prošao ovako lako.

AMERIKANAC JURIO 150 NA SAT! Ministar Stefanović reagovao na video koji je digao Srbiju na noge (VIDEO)

Printskrin: Youtube/ywossows Printskrin: Youtube/ywossows

Zato želimo da vas podsetimo na incident koji se dogodio u avgustu 2013. godine, u američkom gradu Solt Lejk Sitiju, kada je policajac ubio Dilana Tejlora jer nije poslušao njegove naredbe.

OGLASIO SE AMERIKANAC KOJI JE ISMEVAO SRPSKU POLICIJU: Da li ćete mu oprostiti posle ovog što nam je rekao? (FOTO) (VIDEO)

Policajac Bron Kruz je dobio informacije no oružanom čoveku u toj oblasti i kada je ugledao Tejlora sa još dva prijatelja, krenuo je da im prilazi jer je momak odgovarao datom opisu.

PA TI POSLE PROVOCIRAJ SRBE: Ovaj komentar za bahatog Amerikanca je pobedio! (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kada je policajac Tejloru rekao da izvadi ruke iz džepova i da ih digne uvis, odgovorio mu je bezobrazno. Potom je krenuo da se udaljava od službenika nakon čega je ovaj pucao u njega, u grudi i stomak.

Evo kako bi se proveo Amerikanac da je ismevao američkog policajca! (VIDEO)

Tejlor je preminuo ubrzo nakon ranjavanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    5. jun 2015 | 21:46

    Amerikanac umislio da je bitan ,plati brate kaznu i to je to sledeci put pazi kojom brzinom voziš ,u Americi samo probaj tako nesto ajde proveri dali su Američki policajci korumpirani!!!!

  • N.N.

    5. jun 2015 | 21:44

    Ovaj je klasičan bolesnik koji uživa u "raspravi" sa policajcem, koji ne razume njegov jezik. Uživao je naslonjen na sedište, a i dokazivao se pred ekipom (saputnicima). Trebali su da mu pregledaju auto, privedu, pozovu službenog prevodioca... Pa kada bi izašao za 4-6h, ne bi više glumio mangupa.

  • ma 'ajde

    5. jun 2015 | 21:28

    Ameri misle da su iznad svih, tako isto su mislili mnogi prije njih, ali te su imperije, osvajaci, fasisti i ostali svi redom propali. Njihovo vrijeme tek dolazi (da potonu, naravno)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA