TERORISTI NAPADAJU OKO VIDOVDANA: Kosovski džihadisti planiraju tri udara na jug i centralnu Srbiju! (VIDEO)

Udari, koji se planiraju oko Vidovdana, trebalo bi da izgledaju kao klasični teroristički napadi džihadista, ali njihov pravi cilj bio bi uklanjanje opasnih svedoka koji bi mogli da daju značajne dokaze protiv bivših lidera OVK

  • 82

Kosovski teroristi planiraju da izvedu tri teroristička napada između 25. i 28. juna, na jugu zemlje i u centralnoj Srbiji, tvrdi general Momir Stojanović, bivši prvi čovek Vojno bezbednosne agencije (VBA) i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

ISIS POZIVA NA POKOLJ SRBA I BOSANACA: Trujte ih, gazite i ubijajte ih eksplozivom!

Udari, koji se planiraju oko Vidovdana, trebalo bi da izgledaju kao klasični teroristički napadi džihadista, ali njihov pravi cilj bio bi uklanjanje opasnih svedoka koji bi mogli da daju značajne dokaze protiv bivših lidera OVK, kaže za "Večernje novosti" Stojanović.

- Sve dok ne budu uklonjeni ključni svedoci, bivši pripadnici OVK neće dozvoliti formiranje novog suda za ratne zločine na Kosmetu. Pominje se da bi sud mogao da bude osnovan u septembru, što bi značilo da imaju dva-tri meseca za uklanjanje svedoka - objašnjava Stojanović i dodaje da je to bila i srž sukoba u Kumanovu, gde je svesno žrtvovan jedan broj Albanaca da bi likvidirali nezgodne očevice.

Foto: Printscreen Tanjug Foto: Printscreen Tanjug

MONSTRUM KOJI POZIVA NA KLANJE SRBA RODIO SE U SRBIJI: Ovo je Ridvan Haćifi, saznajte sve o njemu!

Ovi događaji se poklapaju sa pozivom pripadnika Islamske države iz Bosne i sa Kosova istomišljenicima na Balkanu. Snimak pod nazivom "Čast je u džihadu, poruka Balkancima" koji je objavio propagandni centar El Hadžat koji je formiran da dopre do gledalaca na zapadu.

Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo, neka crknu od otrova, ubijajte im na svakom mestu gde god stignete, u Bosni, u Srbiji, po Sandžaku. Vi to možete, Alah će vam pomoći - kaže terorista na snimku koji je prestravio Srbiju i Balkan.

Propagandni video snimak koji poziva na ubijanje u Bosni i Srbiji možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    6. jun 2015 | 00:38

    Oni se bore za svoje...pa makar i ako fanatici imaju cilj...a mi pljujemo po sebi ne mozemo ni kad je tesko da budemo slozni a kamo li za ostvarenje nekog cilja...t

  • 007

    6. jun 2015 | 00:15

    Pustite Legiju,pa da ih vidmo koliko su hrabri!a tu je i SAJ,i pa pa

  • Boki

    6. jun 2015 | 00:26

    Najveca pretnja po nas smo mi sami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA