EVO KAKO SAM UJEDINIO SRBE PROTIV MENE: Nova ispovest bahatog Amera (VIDEO)

- Nadam se da će se sve ovo stišati kako bih ponovo kroz par meseci mogao da posetim svoje prijatelje - naveo je Jael Osovski na svom blogu

  • 52

Amerikanac, Jael Osovski oglasio se na svom blogu povodom videa koji je je objavio, a u kojem je policajac u blizini Subotice pokušao da mu naplati kaznu.

U blogu je napisao da u životu nije sanjao da će za tako kratko vreme natovariti sebi na vrat toliko gneva i pretnje smrću za manje od 24 sata. Čak je putem pošte dobio nekoliko pisama od raznih poslodavaca koji su mu rekli da će urgirati kako bi dobio otkaz.

AMERIKANAC NAM SE RUGAO: Ispovest policajke sa snimka koji je zapalio Srbiju (VIDEO)

- Taj događaj propratilo je desetak medija sa celog Balkana, a oglasio se čak i ministar unutrašnjih poslova Srbije - napisao je Jael na svom blogu.

Bio je u posetu Liberlendu i poželeo je da sa svojim prijateljima provede jednu noć u Beogradu pre nego što se vrati u Ameriku.

Printskrin: Youtube/ywossows, Twitter/@YaelOss Printskrin: Youtube/ywossows, Twitter/@YaelOss

NISI TI NIKAKAV AMERIKANAC, PONIŽAVAŠ SRBE U NJIHOVOJ ZEMLJI: Srpski Amer opleo po bradonji sa snimka! (VIDEO)

- Zaustavio nas je policajac i tražio da platimo kaznu od 2.500 ili 50 evra zbog prekoračenja brzine. Pedeset evra je mnogo više od 2.500 dinara i ja sam samo pokušao da snimim korupciju - dodao je Jael na svom blogu.

Zatim ga je policajac zamolio da izađe iz automobila i dođe do njih kako bi upotpunili dokumentaciju. U njegovoj rodnoj Kanadi, a i u Americi u kojoj sada živi za vozače nije preporučljivo da izlaze iz automobila, čak se smatra vrlo opasnim. Zato je odlučio da ostane u automobilu.

- Izgleda da je to bio glavni problem zbog kojeg sam iznervirao toliko Srba. Nadam se da će se sve ovo stišati kako bih ponovo kroz par meseci mogao da posetim svoje prijatelje. Ljudi moraju shvatiti da smo moje kolege i ja bili slabiji i nismo glumili nikakvu moć nad policijom - kaže osovski.

POKIDAĆETE SE OD SMEHA: Evo kako srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nemac prevodi (VIDEO)

Razlog zbog kojeg Osovski nije imao više dinara kod sebe je taj što su pre toga stali da kupe majice sa grbom Srbije.

- Mnogo volim Srbiju i srpski narod koji je divan. Nadam se da će se sve ovo stišati i da ću ponovo doći u tu lepu zemlju - poručio je Osovski.

(Telegraf.rs Izvor: blog.panampost.com/yael-ossowski)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    6. jun 2015 | 12:38

    Propust policije cist ko suza, trebali su ga uhapsiti zbog nepostupanja po naredjenju, a posle neka proucava propise i pise korupciju u policijskoj stanicu, djilkos americki razmazeni

  • Mile

    6. jun 2015 | 11:47

    Ja bi ga uhapsio da sam ma njihovom mestu, kada se ide u drugu državu, prvo se upoznaš s njenim zakonima, nije ti ovo amerika!

  • Еуклид

    6. jun 2015 | 10:43

    И ко ће да ти поверује. Могао си да извадиш мајце,покажеш,кажеш да ти је понестало динара...Уместо тога сте се спрдали са човеком који је представник закона. Требало је да те извуку из аута,као онај амерички полицајац,и без снимања.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA