AUTOMOBILOM ULETELA NA STANICU PUNU LJUDI: Povređeni majka i dete!

Na Autokomandi, u Bokeljskoj ulici ispred broja pet, žena vožač uletela je među ljude koji su čekali prevoz

  • 26

Majka i dete povređeni su rano jutros kada je na njih naleteo automobil dok su čekali autobus na stanici na Autokomandi, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 5.24 sata na gornjoj petlji na Autokomandi, u Bokeljskoj ulici ispred broja pet, na stajalištu autobusa 17 i 31 žena vožač uletela je među ljude koji su čekali prevoz.

Tom prilikom povređeni su majka od oko 35 godina i petogodišnje dete. Majka je zadobila kontuzione povrede tela, glave i stomaka i modricu i otok na obrazu, a dete oguljotinu dlana na ruci, modrice i otok na obrazu.

Devojka između 20 i 25 godina, koja je vozila automobil, nije povređena, ali je bila potresena, uzrujana, imala je stresogenu reakciju.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al Capone

    7. jun 2015 | 09:59

    Gde god se okrenes ZENE voze dzipove tri puta vece od njih samih,pricaju telefonom i puse u isto vreme a nisu sposobne iz sesnaestog puta da parkiraju auto na prosecno parking mesto!Lepo sad zakon i da se zabrani zenama da voze mogu da imaju auto na svoje ime ali da ga drze i garazi i kraj!Skroz je u pravu jedan moj drug bezi od zene vozaca!

  • N. S.

    7. jun 2015 | 10:30

    @Luka, Luka, toliko gluposti koje se mogu i zločinom nazvati, čine vozači, muškarci. Svedoci smo u poslednje vreme, da takve znajše, kad je vožnja u pitanju, čak i POBEGNU sa mesta zlodela. Ako učiniš neko loše delo, STANI NA CRTU, pa šta bude? A oni beže, čak ni ne pomognu povređenom. Nije u redu govoriti da se zato ovo desilo jer je vozač žena. Ja sam žena i vozač, i mogu vam reći, da bi pojedinim pripadnicima vašeg roda trebalo zabraniti da voze jer nisu bezbedni da idu ni peške.

  • N. S.

    7. jun 2015 | 14:53

    Dugujem odgovor komentatorki pod ''BUDALETINA"". Ovo što je ova kokoška jutros uradila je zaista strašno, i za svaku osudu. Moj komentar se odnosio samo na rečenicu u kojoj se već zna da je vozač žena. Ni slučajno je ne pravdam A što se tiče spretnosti vozača, stoji, da bi pojedinim muškarcima zaista zabranila da voze , a i da idu peške., jer su opasnost i za sebe, a za druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA