Evo šta sve možete da doživite ako ovog leta posetite Herceg Novi! (FOTO) (VIDEO)

Pred početak letnjih odmora posetili smo Herceg Novi, biser bokokotorskog zaliva. Tom prilikom uverili smo se da se pripreme za predstojeću sezonu polako privode kraju

  • 6

Iako na crnogorskom primorju sezona još uvek nije počela, turista ipak ima, naročito stranaca. More se polako greje, a domaćini se, polako ali sigurno, pripremaju za još jednu vrelu letnju sezonu.

Pred početak letnjih odmora posetili smo Herceg Novi, biser bokokotorskog zaliva. Tom prilikom uverili smo se da se pripreme privode kraju i da je sve spremno za predstojeću sezonu.

Velika istorija ovog grada, kao i brojni kulturni sadržaji i festivali će i ove godine biti pravi "mamac" za turiste, a Herceg Novi je i dalje jedno od omiljenih letovališta za turiste iz Srbije.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

Temperatura još uvek nije toliko visoka, pa je miris mora blag, a voda hladna ali čista. Međutim, to nije sprečilo najhrabrije posetioce, kojih ima u priličnom broju, da se uveliko kupaju u Jadranu.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

Tokom vikenda pred sam zvanični početak sezone imali smo prilike da se odmorimo u novljanskom hotelu "Hunguest Sun Resort", koji je prve goste primio još 15. aprila.

- Ove godine očekujemo turiste iz celog sveta: Mađare, Šveđane, Italijane, ali i goste iz Srbije i Bosne za koje smo pripremili posebne pogodnosti i promotivne cene - kaže direktorka hotela "Hunguest Sun Resort", Rita Lukač.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

"Hunguest Sun Resort" je hotel sa četiri zvezdice i smešten je na samoj obali mora. Zbog toga su gosti u prilici da sa terasa svojih soba uživaju u neverovatnim prizorima izlaska i zalaska sunca koji se prostiru nad Bokom.

Ljubazni domaćini učiniće da se svaki gost hotela oseća posebnim, a ukusna hrana i razni specijaliteti razmaziće čulo ukusa svih gurmana.

Foto: Ika Cekus Foto: Ika Cekus

Hotel "Hunguest Sun Restort" ima ukupno ima 229 soba, odnosno kapacitet za 530 osoba.

Na prostoru od dva hektara smešteno je šest zgrada sa sobama i apartmanima, teniski teren, dva bazena i botanička bašta. U svakoj od šest zgrada nalaze se sobe različitih veličina, nameštaja i komfora.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović
Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

Ove sezone "Hunguest Sun Resort" u Herceg Novom otvoriće vrata od još 65 ekskluzivnih soba. Luksuzne sobe koje će se nalaziti u zgradi "Mimoza" biće namenjene turistima koji žele da uživaju u čarima saune i đakuzija, iz kojih će imati direktan pogled na prelepo plavo more.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

Svim gostima ovog ekskluzivnog hotela na raspolaganju su saune, đakuzi, joga, masaže, teniski teren, animacije zabavnog sadržaja, a "Hunguest Sun Resort" poseduje i sopstvenu plažu koju od hotela deli samo šetalište. Na njoj su gostima na raspolaganju besplatne ležaljke i suncobrani.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

Ukoliko odsedate u Herceg Novom i tokom boravka obiđete sve znamenitosti koje ovaj grad ima da ponudi, znajte da se na otprilike pola sata vožnje nalaze Dubrovnik i Kotor koji su takođe veoma zanimljivi turistima. Zbog toga je gotovo sigurno da vam avanture tokom odmora neće nedostajati.

Foto: Tamara Antonović Foto: Tamara Antonović

Sa druge strane, ukoliko više želite da se opustite na plaži i uživate na suncu, znajte da je more bliže nego što mislite, kao i da se crnogorski ugostitelji sve više trude oko gostiju i Srbije, što pokazuju i posebne cene i jeftiniji aranžmani.

Ovde možete pogledati sve lepote Herceg Novog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    12. jun 2015 | 12:26

    nemoj tako da pricas, HN i Igalo su bar pro-Srpski gradovi, gde se vecina mestana izjasnjavaju kao Srbi, stalno letujem tamo pa znam. Prati se Djokovic u bastama, po prodavnicama ima i srpskih zastava, Partizan, Zvezda obelezja, i plus Igalo je pristupacno sa cenama, jeste malo urbanije i betonske su plaze ali je jako lepo, i mestani su ljubazni za razliku od drugih mesta u CG. Ovaj Deo Cg je jako fin, Bokokotorski zaliv, razlikuju se od klasicnih crnogoraca.

  • King

    12. jun 2015 | 13:03

    HN je i dalje srpski grad ne podlezite uticaju medija !

  • ooooo

    12. jun 2015 | 12:32

    Herceg Novi je predivan. Ljudi su veoma prijatni i ljubazni. Jedino mesto u CG u koje se cesto rado vracam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA