PRVE SLIKE PRINCEZE ŠARLOT I NJENOG BRATA: Fotografije koje su dirnule celu Veliku Britaniju (FOTO)

Fotografije princa Džordža su izuzetno retke. Svega je nekoliko njih dosad objavljeno, a mališan se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Ovo je ujedno i prvi put da je kraljevska porodica prikazala novorođenče u javnosti

  • 9

Prve fotografije malene princeze Šarlote od Kembridža u društvu starijeg brata princa Džordža, trećeg u nizu nasledstva britanskog trona, objavljene su u subotu na društvenim mrežama Kensingtonske palate.

Budući kralj proslavio prvi rođendan (FOTO) (VIDEO)

Na fotografijma, kojih je ukupno četiri, a koje je napravila njihova majka Kejt, Džordž, koji u julu puni dve godine, drži u naručju svoju sestricu, rođenu pre dve nedelje.

- Princ Džordž i princeza Šarlota zajedno kod kuće - piše na zvaničnom Tviter nalogu rezidencije princa Vilijama i Kejt Midlton.

Fotografije princa Džordža su izuzetno retke. Svega je nekoliko njih dosad objavljeno, a mališan se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovo je ujedno i prvi put da je kraljevska porodica prikazala novorođenče u javnosti od kada je u majčinom naručju 2. maja napustila bolnicu u kojoj je rođena.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA