SERIJSKI SILOVATELJ ZLOSTAVLJAO I CIMERA IZ ĆELIJE: Tokom boravka u Zabeli robijaš nasrnuo i na muškarca!

Mega je osuđen krajem 2009. na 20 godina robije zbog serije silovanja žena u Beogradu, ali se zbog toga nije smirio, pa je "napao" cimera iz ćelije u Zabeli

  • 29
Saša Mega Foto: MUP Srbije

Saša Mega (35) je serijski silovateljk koji defitivno ne miruje ni u zatvoru! Naime, njega je cimer iz ćelije Z. M. (26) optužio da ga je seksualno zlostavljao. Odmah nakon te optužbe, Mega je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli.

OVO JE NAJVEĆI SVETSKI MONSTRUM: Silovao bebu staru samo jedan dan!

Z. M. je prijavio nadležnima da ga je Mega u više navrata silovao u ćeliji krajem 2013. i početkom prošle godine. Nesrećnik je sakupio hrabrost da ga prijavi tek pre par meseci nakon što je Mega zbog problematičnog ponašanja prebačen u zatvor u Padinskoj skeli.

Mega je osuđen krajem 2009. na 20 godina robije zbog serije silovanja žena u Beogradu. On se tokom boravka u Zabeli posvetio vežbanju i napumpao je mišiće.

Odmah po dobijanju prijave, policija je, kako prenosi "Informer", saslušala Megu koji je negirao da je silovao cimera dok je bio u Zabeli.

Podsećamo, Saša Mega je prvi put silovao kada je imao 17 godina zbog čega je poslat u KP dom u Kruševcu. Kada je izašao na slobodu nastavio je sa zločinima zbog čega je ponovo uhapšen i osuđen.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    9. jun 2015 | 08:02

    Kastracija,jedini lek .

  • Lilica

    9. jun 2015 | 06:51

    Ne pustajte ga iz zatvora.Kastracija za ovakve bolesnike

  • Pa da

    9. jun 2015 | 07:47

    Da li je moguce da oni u celijama mogu da rade sta hoce, a da niko za to nema pojma!? Pa zar ne postoje kamere ili zar neko ne cuje to? Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA