ONI VLADAJU SVETOM: Moćnici tajnovite Bilderberg grupe se okupili na Alpima!

Otprilike 140 svetskih moćnika, političara, naučnika i biznismena okupiće se na trodnevnim raspravama iza zatvorenih vrata u izolovanom luksuznom hotelu u blizini tirolskog odmarališta

  • 11

Potencijalno dugoročne posledice akturlne situacije u Grčkoj, Britaniji, Iranu i Rusiji, kao i svetski ekonomski trendovi biće glavne teme sastanka moćne Bilderberške grupe na trodnevnom sastanku koji u četvrtak počinje u austrijskim Alpima.

INFOGRAFIKA: Kako Bilderberg grupa kontroliše svet

Otprilike 140 svetskih moćnika, političara, naučnika i biznismena okupiće se na trodnevnim raspravama iza zatvorenih vrata u izolovanom luksuznom hotelu u blizini tirolskog odmarališta Sefelda.

Među učesnicima su britanski ministar finansija Džordž Osborn, čija će vlada dopustiti građanima da odluče hoće li ostati u EU, generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, šef evrogrupe Jeron Dijslblum, nemačka ministarka odbrane Ursula fon der Lejen i bivši američki državni sekretar HEnri Kisindžer.

Tamo će biti i austrijski predsednik Hajnc Fišer, kao i belgijski i holendski premijeri Čarls Mičerl i Mark Rute. Na skupu se očekuju i vodeći ljudi "Dojče banke", naftne kompanije "BP", francuske osiguravajuće kuće "Aksa" i američkog " Blek roka".

Inače, ova grupa je nazvana po hotelu u kojem je osnovana 1954. godine, Bilderberška grupa sastaje se najmanje jednom godišnje kako bi raspravljala o globalnim pitanjima.

Učesnicima je dopušteno da javno govore o sastancima, ali ne i o sadržaju istih, što doprinosi percepciji organizacije kao tajnog kruga moći.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    9. jun 2015 | 15:22

    Сви на једном месту?!Хм...;-)

  • Dafina

    9. jun 2015 | 15:17

    Illuminati

  • Dr. za rock and roll

    9. jun 2015 | 23:01

    Grupa bogatih i najpoznatijih svetskih satanisata na orgijama i dogovoru kako da odvrate svet od boga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA