DA LI STE GA VIDELI? Dečak (17) skočio s visećeg mosta i nestao u reci Dravi!

Štefan je visok 180 centimetara, ima plavu kosu, plave oči, srednje je građe i ima tetovažu na desnoj ruci. U trenutku nestanka na sebi je imao majcu i kupaći

  • 2

Štefana je poslednji video prijatelj kako pliva 20 metara od obale Drave i nije se obazirao jer je mislio da će Štefan da izađe iz vode. Tek su uveče primetili da ga nema, kaže Karolina Vajsenberger, sestra nestalog Štefana (17).

On je u nedelju u Osijeku s još tri prijatelja iz Centar za vaspitanje mladih otišao na kupanje, iako su im to zabranili vaspitači. S njima su bile i devojke koje su želeli da zadive.

- Njih četvoro su skakali sa visećeg pešačkog mosta. Brat je skakao poslednji. Nije mi jasno kako niko nije primetio da ga nema. Vratili su se u Centar i tek posle prijavili nestanak - kaže zabrinuta sestra.

Misli da nije pobegao jer je iz Centra,u kom je proveo tri meseca, trebao da izađe juče. Na plaži uz Dravu ostavio je svu svoju odeću i mobilni telefon. Na njemu su ostale samo kupaće gaće i japanke. Osječka policija potvrdila je nestanak i dodali da su odmah počeli da pretražuju reku i okolinu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Ronioci su pretražili mesto u vodi gde su ga posljednji put videli i on nije tamo. Potraga se nastavlja - kažu u policiji.

Direktor Centra za vaspitanje mladih Mato Lukić želi da se Štefan vrati što pre.

- Štefan nije bio sklon takvim nestancima. Zabranili smo im kupanje u Dravi, ali su oni iskoristili slobodno vreme posle nedeljnog ručka i otišli do reke. Verovatno su skakali kako bi devojkama pokazali svoju hrabrost - rekao je Lukić.

Ostali štićenici rekli su mu pak da je mladić, nakon skoka, otišao u šetnju sa dve devojke što su rekli i istražiteljima koji ga traže. Inače, Štefan nije prvi koji je nestao posle skoka s visećeg mosta. Pre osam godinajedan  maturant (17) je skočio u reku i nikad nije izronio. Njegovo telo pronašli su narednog dana, 100 metara nizvodno.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N24

    10. jun 2015 | 08:43

    Pa nisam bre ja riba, pa da ga vidim u reci.......

  • Dzoni@

    11. jun 2015 | 15:22

    Ma vazi...setili se posle tri dana da je sa njima bio jos neko!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA