Prebačena tela nastradalih putnika aviona koji se srušio u Alpima

Kompanija "Lufthanza", u čijem sastavu posluje "Džermanvings", poslala je sinoć kovčege teretnim avionom iz francuskog grada Marseja.

  • 1

Posmrtni ostaci 44 žrtve pada aviona kompanije "Džermanvings" na francuskim Alpima stigli su u nemački grad Diseldorf, odakle će biti predati porodicama.

CRNE KUTIJE RAZREŠILE MISTERIJU: Andreas Lubic KRIV ZA PAD AVIONA!

Kompanija "Lufthanza", u čijem sastavu posluje "Džermanvings", poslala je sinoć kovčege teretnim avionom iz francuskog grada Marseja.

Porodice će danas moći da vide kovčege unutar hangara u Diseldorfu. Ostaci preostalih žrtava biće prebačeni u narednih nekoliko sedmica, javlja BBC.

Istražitelji veruju da je kopilot Andreas Lubic, koji je patio od depresije, namerno oborio avion "erbas A320" na Alpe 24. marta tokom leta od Barselone ka Diseldorfu, kada je poginulo svih 150 putnika i članova posade.

Putnici su bili iz 18 zemalja, uključujući Australiju, Argentinu, Japan, Španiju i Nemačku.

Printskrin: Youtube/Rayna Hailey, Tanjug/AP Printskrin: Youtube/Rayna Hailey, Tanjug/AP

Prebacivanje jednog broja tela odgođeno je prošle sedmice zbog grešaka na umrlicama u Francuskoj. Putnici su bili iz 18 zemalja, uključujući Australiju, Argentinu, Japan, Španiju i Nemačku

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA