VLASNIK IZGORELOG PORŠEA: Podmetnuli su mi požar zbog sudskog spora!

Sumnja se da su nepoznate osobe ovaj skupoceni automobil zapalile kako bi poslale poruku Milošu Vuksanoviću, odnosno njegovom ocu Zoranu, zbog spora koji vode

  • 16

Automobil "porše kajen“ iz 2004. kojeg koristi Miloš Vuksanović (32) zapaljen je juče oko tri sata ujutru ispred vrtića "Skadarlija“ u Dalmatinskoj ulici.

POŽAR ISPRED VRTIĆA: Zapalio se "porše kajen", roditelji u šoku! (FOTO)

Sumnja se da su nepoznate osobe ovaj skupoceni automobil zapalile kako bi poslale poruku Milošu, odnosno njegovom ocu Zoranu, zbog spora koji vode.

Po svemu sudeći, paljenje automobila Vuksanoviću, koji je beogradskoj policiji, kako nezvanično saznajemo, poznat zbog sumnje da je izvršio krivična dela teške krađe, nasilničkog ponašanja i ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, rezultat je osvete!

- Automobil se vodi na mog dedu Žarka (85), ratnog vojnog invalida. Ni ja ni iko iz moje porodice nismo iz kriminalne priče. Krivični dosije imam jer sam pre pet, šest godina pomogao drugu na nekom splavu kada su ga tukli - kaže Vuksanović.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Tada nas je sve policija privela i otud sam im i poznat. Automobil koristimo i otac i ja kada treba deku da vozimo kod lekara ili u banju - priča Miloš. Prema njegovim rečima, „porše“ je kupio kada je bio u Americi jer baš on odgovara dedinoj visini.

- Rano ujutru, mislim da je bilo oko četiri sata, na vrata su i došli policajci i tada su mi saopštila da nam automobil gori. Odmah sam istrčao napolje i imao šta da vidim. Od muke sam bukvalno povraćao.

Znam da je požar na tom automobilu podmetnut, ali o tome neću sad ništa da pričam, jer je istraga u toku. Napominjem da ne pripadam strukturi ljudi iz krimogene sredine, lično radim za inostranu firmu u vezi sa računarima - ispričao je Miloš.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Policija sa opštine Stari grad obavila je uviđaj i sve DNK-a tragove koje je našla poslati su na veštačenje. Kako „Alo!“ saznaje, saslušani su oštećeni, ali policija nije želela da otkriva nove detalje pre istrage.

- Paljenje automobila poslednjih meseci postalo je trend kada su obračuni oko neraščišćenih računa u pitanju. Tako se jasno šalje poruka da neko nekome duguje. Često vlasnici zapaljenih automobila znaju ko im i zbog čega preti, ali o tome ne žele da govore u policiji - objašnjava naš sagovornik iz MUP-a.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    10. jun 2015 | 15:05

    Hahahahah i ja sam kupio lambordzini zbog babe da je vozim kod pedikira, odgovara joj nisko sedenje, plasi se visokih kabina i motora koji se nalaze napred.

  • DH

    10. jun 2015 | 12:16

    Deki odgovara bas porse....ha ha koji izgovor...

  • Realista

    10. jun 2015 | 12:26

    Ma makse druze,jesi lud? I sad smo mi ludi? Deki odgovara visina Porsea? Mislim da bi mu Hamer jos lepse stajao...A to sto je registrovan na invalida znaci da placas registraciju 18000 dinara,umesto 140000 koliko je registracija za taj dzip i to godiste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA